{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Dajemo li djeci mogućnosti izbora?

S
2.12.2010. u 14:18
0
0
Dajemo li djeci mogućnosti izbora?
0
Mladim ljudima vrlo je bitno omogućiti pravo izbora. Da li i djeci dajemo mogućnost izbora za to? Za to su posljedice neizostavan dio izbora koje pravimo. O ovim vrlo značajnim temama za pravilan odgoj djeteta i izgradnju njegove ličnosti govorimo u ovom izdanju emisije "Odličan, 5+". Savjeti stručnjaka nisu izostali ni ovoga puta.


Iako je projekat "Odličan, 5 plus" u potpunosti u skladu sa usvojenim akcionim planom strategije protiv maloljetničkog prijestupništva Kantona Sarajevo i Federacije BiH, aktivnost pod brojem 1.1-4 priprema afirmativnih odgojno obrazovnih projekata u saradnji sa elektronskim medijima, inicijatori projekta već dvije godine nisu naišli na razumijevanje predstavnika općinskih, gradskih, kantonalnih i federalnih vlasti.

U prevenciji maloljetničke delinkvencije možete pomoći i vi. Saznajte kako na www.odlican5plus.ba i Facebooku.

Pozvani su svi pojedinci, organizacije, NVO, klubovi koji svojim aktivnostima, konceptima i idejama mogu pomoći u borbi protiv maloljetničke delikvencije, da se jave na e-mail [email protected] ili na broj telefona 033 659 808 kako bi bili predstavljeni u okviru rubrike "Primjer za 5+".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: