{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


VIDEO
/
Daily Mail: Adrenalinski ovisnici uživaju na rijeci Uni

S
Sarajevo-x.com
16.3.2012. u 21:02
0
28
Daily Mail: Adrenalinski ovisnici uživaju na rijeci Uni
0
Daily Mail: Adrenalinski ovisnici uživaju na rijeci Uni
Rafting na rijeci Uni (Foto: Arhiv)
Britanski list Daily Mail u petak je donio priču o bh. ljepotici, rijeci Uni, te ovisnicima o adrenalinu kojima rafting nije dovoljan, te skaču sa vodopada visokih i do 25 metara na ovoj rijeci.
Hrvatska bankarka Mirna Vidić napravila je fotografije adrenalinskih ovisnika koji uživaju na ovoj rijeci, bez obzira što njihovi skokovi mogu biti i kobni, a Daily Mail ih je objavio, baš kao i video snimak o avanturistima na Uni. "Avanturisti su skakali s vodopada, a potom bi nastavili uživati u raftingu. Ti ljudi uživaju u avanturama, vole visoki adrenalin i uživaju u opasnostima", objasnila je Mirna novinarima britanskog lista, dodajući kako je bila veoma uzbuđena kad ih je vidjela kako skaču s velike visine.

List navodi i kako rafting počinje 20-ak kilometara uzvodno od Bihaća, a završava 15 kilometara nizvodno u mjestu Lohovo. "Una je čarobna rijeka koja privlači svojom ljepotom. Ona je posebno atraktivna za ljubitelje prirode, avanturiste i fotografe iz cijelog svijeta. Volim ovu rijeku i sve što ona pruža i koristim svaku priliku da dođem tu", kazala je Mirna za Daily Mail.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: