Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najodvratniji političar u regionu. Liči na pingvina i lupeta nebuloze od kojih čovjeku pamet stane. Toliko sirov da ga se i većina normalnih srba stidi!
Zašto poredi Kosovo i RS? Jedno je država s drugo je entitet, nemaju nikakvu poveznicu
Moze i Republika Srpska da bude drzava kao Kosovo s obzirom da Kosovo nije u UN i mnogim drugim medjunarodnim organizacijama, doduse imaju podrsku amerikanca pa su uspeli da udju u neke organizacije ali nisu drzava u pravom smislu te reci dok ne postanu deo UN.
DEBELI, okani se vise BiH, dosta ste vi ZLA nanijeli cijeloj bivdoj JUGI!!!!!
Mater.vam vašu pa ne vidite nos iz šupka, šupka putinova. Zato ga popuši nako prijateljski
mogli bi ste ga malo usnicama uzet?
Sta kaze Dacic "mogli smo,trebali smo " Ja isto kazem kada smo zarobili 150 cetnika u Bukviku kod Brckog I da smo znali sto ce se desiti u Srebrenici 3 godine poslije,mogli smo I trebali smo po.iti sve zarobljenog cetnike,ali to je prazna prica,tako I Dacic baljezga..
Države mogu imati zajedničku politiku a entiteti i države mogu samo sanjati😂😂😂
jos ovaj mandat i Ti i Dodik kasnine vas vise nema sto da ne 🤣😂
Kosovo je Srbija ,a ovo jbg malo jebu iz UN nije bilo sukoba pa prave ,a Srbi nesmiju, mislim kada su bili najveci to jes kada je bila Jugoslavija nisu nista mogli sada tek nista nemogu,
Mozes sa vojvodinom jedino imati zajednicku vanjsku politiku dok vam se i ona ne osamostali. Eto kad ste gladni bili sta vas je snaslo.
Smrdi su prihvatili da su izgubili državu Kosovo i sada neandertalci bi da se vade preko BiH...Medjutim trebaće vremena da imbecili skontaju da je teže uzeti dio BiH nego vratiti(ponovo oteti) Kosovo....Za to vrijeme sitna buranija svih vjeroispovijesti će da se pati i gladuje...Na kraju pojeo vuk magarca...BiH cjelovita...Kosovo država velika Albanija...Smrdi se bore za Sandjak , Vojvodinu i sjever Srbije...Živi bili pa vidjeli....
Pa vec imate i dokaz je ulazak BiH u NATO.
Mogli biste vi nama malo popušiti
Ovaj seljober stvano lupa ko pi..a po samaru.
@Godot Mislim na Dačića...
Dačiću, mogli ste da je RS država...ali Dačiću, tzv Republika Srpska nije država...edukuj se malo yebo ga patak
Malog bucku treba najuriti iz bih,tako da mu nekad vise ne padre na pamet da dode u bih
Dacic je provaljeni Slobin covjek koji je bio ucesnik svih slobinih pokolja I protjerivanja 90 tih godina ,sta drugo ocekivati od njega , posvadjao je srbiju sa svima , igra veoma agresivnu igru uvazavajuci samo interes rusije , na kraju ce zavrsiti sigurno u Hagu kao saucesnik Slobe , complex malog covjeculjka koji samo laze I izmislja I podvaljuje