Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znači ipak se sarajevo pita za granicu a ne dodik ili banja luka. interesantno.
@Kasperne... malo si se zajebo druze... kada je u pitanju Mioče, sa obje strane ima vise Muslimana nego Srba...
Sto bi se oni pitali hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Opet ovaj nerast...
Dacic peder
ni milimetra
smradec pingvin cili vili..ehehehhe
Dacicu Picicu...hoces malo teritirije oko HE Bajina Basta ha ha ha
Hajde bre Miljacka sikter. Pa nije ti ovo doba Mire i Slobe, pa granica na Miljacki! Granica će tačno biti tamo gdje je zacrtana AVNOJ-em. Na znanje i komšijama i sujedima!
aj ne seяi seljacino, mrs!
Cistokrvna joksir faca u strudla pakovanju
@srpkomedenica51 Uzmi popis zadnji,istocni dio eresa nema ni 50 hiljada stanovnika.Gorazde i ustikolina 30 hiljada.Sarajevo haman pola miliona 'balija'Svaki treci zitelj Sarajeva ima imanje na Drini.Bilo kako bilo,ide se na Drinu i previse.Nece zemlju ni vuci ni hajduci.Bitno je da je 1/1
znaj samo da mi pripadnici jelickog lakog odreda dolazimo na drinu i ti sto su se vratili u podrin je ako nesto zakuvaju,morace ponovo nda se sele ka zapadu ili ce da se sele pod zemlju.mars stoko sa drine,jer jebacemo vam majku da se nikad ne oporavite,i tvoji turci prvi put postaju vecina na drini kad turci planski sele izbegle turke iz srb u podrinje.1992g se samo vratilo prirodno stanje stvari jer oni koji su 41g sanjali ndh na drini,njihovi unuci mogu danas samo da dobiju metak
Lako cemo ooooooo srbalji granice se znaju:dunav-drina-kurumlija-nis! :)))))
Alo ljudi, batalite nacionalizam i takve komentare. Ne verujte u izjave politicara. Evo pitajte bilo kog normalnog coveka u Srbiji nesto vezano za ljude u Bosni. Znate sta ce vam reci??? Pa mi smo jedan narod, politicari nas zavadili. Da je srece da svi opet zivimo u miru i slogi, bili bi sila br.1 na Balkanu u svakom pogledu.
moj zemljace ili si mlad ili lud.jesmo jedan narod al taj nas narod nas je iskasipio 41g-45g i kako brate citajuci ove srbofone komentare i izlive mrznje prema srbima,mozes da imas trunku nade da mi mozemo ziveti u slozi.ovde su top komentari da je jasenovac sabirni centar,da srbiju treba rasparcati na 6,7 delova i da su svi srbi genocidni.i ti bi sa takvima opet ziveo a sutra bi nas poklali prvom prilikom.kazem ili si zelen ili lud.a mozda si neka liberal budala ili clan cedine ldp.
@srpkomedenica51 Nisam ni mlad, ni lud niti sam zadojen politikom. Samo sam normalan. Dok ostatak sveta gradi nebodere od 100 spratova, mlazne avione i brodove mi se jos hvatamo za Vucica, Bakira, Kolindu, Murata i Lazara... Zato nam tako i ide naopako svima. I namau Srbiji i vama u Bosni
hocemo Sandzak i Vojvodinu u BiH
hahahahahahahaha.koji sandzak.od 6 opstina,u tri ste manjina.u priboju su srbi i turci bukvalno podeljeni.srbska vecina zivi u novom priboju,koji ima konture gradica a turci zive preko lima(mada i tu ima po neka srpska porodica) u starom priboju,koji lici na malo bolje razvijeno selo.bezi budalo.
Svaka cast Dacic,nek si reko da se treba granica definisati.Time udaras samar pobunjenim bosanskim srbima koji misli da nece biti granica na Drini izmedu srba.Svakako uz Drinu su Bosnjacka imanja i nije uspio plan da se Bosnjaci zlocinom otjeraju sa Drine.Masala puno nas je na Drini,vikendice,kuce,povratnici.
bas vas je puno na drini.vikendice posecujete jednom u par godina.u kucama tim zive samo 15-20 dana kad dodju na odmor u podrinje iz belog sveta.povratnici,jeste se nesto vratilo al sto se vratilo vratilo se.vec se radjaju druge,trece generacije turskih pobegulja na zapadu.i sad ve hajro iz kanade da se vrati u visegrad.ma vazi.a i ti sto su se vratili,kad ispaljuju vatromet u loznici oni vec pakuju kofere jer im se prividjaju srpski tenkovi.
Nećemo mi granicu sa vama, mi hoćem zid prema vama !!
Ako me lijepo zamolite završiću i to pitanje, nema tužakanja...