Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOGO BI I SANDŽAK BITI ŠTO SE MENE TIČE
Tako je i da napomenem po Berlinskom kongresu utvrdjene su granice Bosne i Srbije i tada Srbiji nije pripao Sandzak vec je bio dio Bosne kao i uvjek. Problem je sto u ta doba poslije aneksije Bosne AU monarhija nije htjela sandzak jer joj je cilj bio znacajno smanjiti broj muslimana a povecati broj katolika.Turska vojska je ostala u sandzaku i u Balkanskim ratovima odbranila Bosnjake koji i danas postoje tu inace bi bili izbrisani u genocidu kao i vecina muslimana iz srbije
bit ce ako Bog da, mislim da je evidentno da od smradova svi bjeze. pa ce tako i Sandzak, i Vojvodina, Kosovo vec jeste samo treba da i mi to priznamo u buducnosti, CG vec odavno jeste. Spasti ce na Beogradski srez ovim tempom i to i zasluzuju.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Moze i za nas Sandzak biti nezavisan koliko danas
Dacić je provokatorski klaun. Odavno niko tvoje izjave ne uzima za ozbiljno jer si laprdalo. Komšiću tebi kapa dole. Ne daj BiH.
JE LI OVO ONAJ STO JE MILOSEVICU KUHAO KAFE I PUSIO QUUURAC NEKI DAN NA OTVARANJU AUTOCESTE GENOCIDA O NEKAKVIM CESTAMA KOJI VODE KA BEOGRADU. ON OPTUZUJE KOMSICA? PUSI BRE QUUURAC P icKA TI MATERINA ZLOCINACKA.
Sto se mene tice ti si Turcin koji voli da pEva Osman agu.
ja nesto razmisljam kao je ovaj Komsic za poturcenu balijsku falangu nesto mnogo dobar,...i previse Pa se nesto kontam da im ga hrvati ne sukuse,..vamo sve pro-BiH a ono na kraju grobar BiH ..ko skonta,..skonto je
A za mene licno Sandzak i Vojvodina mogu biti nezavisne drzave...
STOP! GOVOR MRŽNJE! Molimo vas da održavate pristojan nivo konverzacije, bez vulgarnosti, seksizma, huškanja, diskriminacije, prijetnji i govora mržnje. U protivnom će vaši komentari biti obrisani. http://zalbe.vzs.ba/
Da je mogla biti neovisna bila bi.
Kosovo i Albanija su od 1.januara.2019.jedna država.Imaju zajedničku vojsku,unificiran školski sustav,energetski sustav,nema granica,nema carina,imaju povezane autostade,već prave zajednićka diplomatska predstavništva po svijetu.Po Rambujeu imali su pravo da poslije 3 godine referendumom Kosovari proglase nezavisnost Kosova.Albancima na Kosovu odgovara status qvo a srbima ne odgovara.
opet gatate u taj toz of kaHve
Kosovo i Albanija su od 1.januara.1919.jedna država.Imaju zajedničku vojsku,unificiran školski sustav,energetski sustav,nema granica,nema carina,imaju povezane autostade,već prave zajednićka diplomatska predstavništva po svijetu.Po Rambujeu imali su pravo da poslije 3 godine referendumom Kosovari proglase nezavisnost Kosova.Albancima na Kosovu odgovara status qvo a srbima ne odgovara.
Ma neka i u BiH ima neko sa mu.di.ma, pa da moze lajavcima sa obje strane odgovoriti istom mjerom. Bravo Zeljko. Dosta je bilo onog "suti, pusti ga nek prica, ajmo mi bit umjereni i fini".
Pa sam Dačić je prvi, na otvaranju autoputa BL - Doboj, izjavio da on smatra da su dešavanja u entitetu RS, unutrašnje stvari Srbije, šta se sad buni.
Komšiću pazi šta pričaš. Herceg Bosna će isto otići stopama Kosova pa ćeš ti ostati kratkih rukava, a Čović će postati predsjednik.
@feferonx pa isprobano je to vec. Rezultat: Od 750 hiljada hrvata sad ih je 400 hiljada, ili mozda i manje. Molim probajte jos jednom.
što su se turci okuražili. zaboravili batine.
Hahaha baš se našao ko će da priča o provokacijama. :D