Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naši domaći srbi su u prednosti jer vide od jedanput dvije strane i desnu i lijevu
Procitam naslov i kontam ovo neki vic :P
Lazes kurvo
Kepeci se sastali. Posle toga na prasetinu i pevaljke. Zvezda veceri Dacic u izvodjenju "ko bi reko cuda da se dese"
"Taj praznik nikoga ne ugrožava, taj praznik je praznik naroda RS i nije uperen protiv bilo koga", ali zar nije 9.Januar, dan kada su Srbi proglasili Republiku Srpsku i sa time uzrokovali Rat u Bosni?? to nije pitanje, to je istina.
Da nece biti obrnuto. Ne pitajuci i ne uvazavajuci jedan konstutivan narod sprovodjenjem referenduma o otcepljenju. Sad imas Dejtonski sporazum u kom je RS priznata kao entitet. Sta, ne svidjavam se to, izadjite na referendum ponovo i otcepite se od RS.
@.iggy.is.back. ali 9 januar je dana kada je Republika Srpska proglasila nezavisnost od Bosne i Hercegovine. Zasto entitet slavi neuspjeli pokusaj nezavisnosti?? To je isto kao da danas Texas slavi godisnjicu Americkog Gradanskog rata, nema smisla
O cemu ovi pricaju da nije danas 1 April