Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dacicu, haj nam to reci na turskom jeziku...ono kao kad si pjevao sultanu :)
Ovaj parazit je za Zvezde Granda, ne znam sta ce on u politici koji kur** Da malo sjašu sa Bosne svima bi bilo bolje.
Dodik je tu da odradi posao do kraja, do konačnog gašenja tkz rs. I zato ne dirajte ga dok to ne završi, gdje je tu je.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
srbija je karcinom balkana.
Srbija nikad jaca nije bila u zadnjih 140 godina (kako politicki tako i ekonomski) tako da to samo sanjajte. A i Republika Srpska ce se pridruziti matici Srbiji jer sve blokirate, Srbi vam smetaju itd pa cete konacno da uzivate u svojoj FBIH bez Srba, pa se svadjajte sami sa sobom 😁
Onda obuzdajte ovu konjinu i nemojte ga savjetovati da radi ovo što radi.Zadnji put ste mu savjetovali da se sprema i da poječa policiju od 1.700 policajaca.Valjda da zauzmu entitesku granicu.
Gledaj ove dvorske lude...
Ovaj sad ispade veci bejagi bosnoljub od kralja Tvrtka i sviju nas skupa.Sto li? ho ho ho.....
Smjenit ce njega narod....
Veći je udar na BiH ako se ne smjeni dodićko, Smijeniti ga odmah jer je neprijatelj u BiH 🇧🇦
Zar vama đikanima stvarno nije jasno da se Srbiju ništa ne pita.
Jasta bi bila veliki udar na BiH. Davno da je trebalo smijeniti!
Šta ćete uraditi? Šta?
Buci buci, mali ode rudonja ko čep sa ove pozicije a ti moli Boga da ne završi na robiji...
srbija i hrvatska vode svakodnevnu politiku u bih... ali dzaba vam trud, bit ce onako kako mi Bosnjaci odredimo.
Fataj se mikrofona, da te bolje čujemo....
Je3emo i mi tebi ma7er.
Koje maloumne izjave, a ne dopiru dalje od podnevnih vjesti. Crvenu liniju ne mogu postavljati za bilo šta u BiH oni što su podržavali njenu okupaciju i ubijanja nedužnih gradjana. Ovi politički metuzalemi kažu bombastične izjave samo radi etera, a znaju da ih ni u njihovoj zemlji ozbiljno ne doživljavaju. BiH je odavno imuna na prijetnje, a nikako da nešto konkretno učine, a mi čekamo.
Niste ni ispod crvene li nije Kosovo isli.. Hahaha
Ja da sam Smidt ne bih ga mijenjao . Niko do sada nije vise uradio za Bosnu nego Dodik. A ovi iz Srbije uzurpatori (ALEKSANDAR I DRUGI ALEKSANDRI) Srba i Srbije polahko ali sigurno idu u svoju propast a ujedno i propast Srbije . I slijedi vracanje u stvarne granice Smederevski-odnosno Beogradski pasaluk