Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo mu nedat novac,gotov je.
Hvala Aliji Izetbegovicu i Harisu Silajdzicu sto su izdali Bosnjake i potpisali ovakav Dayton.
On ce Mamu prodat ako treba..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ime i prezime odgovornog tuzioca da odgovori na pitanje ZASTO SE NE PROCESUIRA NAPAD NA USTAV DRZAVE?!
kakav ba tuzioc...uzdaj se use i u svoje kljuse...ako ovaj lopov postavi svoju policiju na njemu zamisljenu granicu...iskopaj onaj svoj kalas iz basce i ne zaboravi kasikare...i budi spreman da gadjas neprijatelje...vjeruj lijep osjecaj pucati... kada znas da si na strani pravde i civilizacije...
Dodik je na ivici provalije, nema gdje, sa jedne strane ide rata 1,2 milijarde KM, narod u siromastvu, sa druge strane bi pokusao otcjepljenje ali opet nema para da finansira rat, da placa vojnike, administraciju.. Ako ostane na vlasti, glavu ce mu skinuti njegovi jer nemaju plate a s druge strane ako krene u rat ode on da pravi Karadzicu drustvo. Sad ga treba priitisnuti i oduzeti RSu fiksnih 33% pdva i ostaviti im 22% koliko uplate.
Predsjednice jednog obicnog entiteta , koji pripada drzavi BiH , smiri se , dosta te vise .
Ljudi dragi kakav Eufor,ako ovdje sta bude prvom prilikom bjeze odavde.Eno vozac UN transportera otvorio vrata srbima da ubiju Hakiju Turajlica(tadasnjeg podpredsjednika).Kada su se ti vojnici vratili u Francusku prozvani su herojima....
Ova dalabu u isto vrijeme blefira zbog duga koji mora vratiti a i ozbiljno misli,jer bi se spasio problema ne vraćanja duga.Zakuhaj,zarati,pojela maca dug,jebeš narod,Srbija će bas braniti.To su stvari o kojima računa ovaj panj.I još čeka protuofanzivu Ukrajine pa da vidi da li je vrijeme za definitivnu razvaljotku.Nije ovo Španija koja je zaštitila državu od sličnih namjera Katalonije.
Milo Djukanovic je svjesno u Crnoj Gori pokrenuo litije da ode sa vlasti. Isto to radi i ovaj Mile, sa svojim budalastinjama kako bi bez kazne otisao. Entitet rs je kosnica bez pcela i matice, puna trutova koji ne proizvode med, a hrane se samo gotovinom, kreditima.
Sud u Hagu je presudio da su Srbi počinili genocid u Srebrenici.
Samo nesto za govno Dodu. Hebo ti sebi sam mater nista drugo i bez daljnji komentara
Ima li dan da može proći a da ne pišete o ovome majmunu
Adum su mu u mengelama povjerioca. Gadno je ovi nemaju milosti kada im podvališ 🔥
Poruka za vepra i njegove kvazi savjetnike iz ustavnog prava . 1. Sastav Član VI Ustavni sud Ustavni sud Bosne i Hercegovine sastoji se od devet članova. a) Četiri člana bira Predstavnički dom Federacije, a dva člana Skupština Republike Srpske. Preostala tri člana bira predsjednik Evropskog suda za ljudska prava nakon konsultacija sa Predsjedništvom.
3. Jurisdikcija Ustavni sud će podržavati ovaj Ustav. a) Ustavni sud je jedini nadležan da odlučuje o bilo kojem sporu koji se javlja po ovom Ustavu između dva entiteta, ili između Bosne i Hercegovine i jednog ili oba entiteta, te između institucija Bosne i Hercegovine,
4. Odluke Odluke Ustavnog suda su konačne i obavezujuće. Znaci ako ovo stoji decidno u Ustavu BiH a vepar se ne drzi ovog sto pise onda treba vepra procesuirati , a ako nece tuzioc Kajganic onda i njega procesuirati . Niko nije izna zakona to da znaju i ovi medjunarodni zvanicnici .
Ima Hitlerove oči
Trese se ko Hico na olimpijadi 36-te, samo mu jos brcici fale
@elko978 :D Samo se treba prisjetiti kako svi diktatori i zločinco završe.
Poslacemo konakovica sa paintvall puskom
Samo mu poslat u rs sve uposlene u federaciji pa nek se odvaja koliko hoce .
Ne samo to,nego im dugove poslat i gotova prica
Sa svakom kupovinom srpskog proizvoda podupirete zlocinacki projekt velike srbije! Samo bojkot!!
E moj narode kakav rat oni 30 god ratuju i lagano kradu za koga da ratujete pa nisu njihovi životi važniji od naši lakše se nji riješit nebi dugo trebalo zašto sirotinja da gine oni bi prvi bili koji bi napustili bih evo ko po becu sto ukrajinci se vozaju sa autima od sto hiljada eura I više a sirotinja gine u ukrajini oni kad se smiri cese vratit i opet jebavat onoga što je ratovo.samo narod dase opameti pa izbori kad budu ovu mraku nacionalnu na smetlište poslat i u miru zivit .
Rat u Ukrajini Rusija nije pocela da zastiti slobodnu Rusiju, vec da spasi Putinov rezim. Bolje ratovati u Ukrajini, nego dopustiti da ga smijene u Moskvi. Kad pocne rat, Putin ima svu kontrolu nad vojskom, policijom, sudstvom itd. Dodik bi isto da napravi ovdje. Da ne izgubi režim i vlast, mora započeti vanredno stanje, rat, u kom on moze da suvereno vlada policijom, sudstvom i vojskom, a sve kobajagi da zastiti RS. A mladi? Neka ginu, ko ih jb to je njegov stav o vasim i nasim sinovima!!!
Na ruku mu igra SDA i to sto je Bakir izgubio vlast, pa ce svim silama podrzati ovo sto Dodik pokusava.