Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u korumpiranoj drzavi...niti su svi jednaki u bolnicama a ni na sudovima...
Ma pametno kakve nase bolnice... Ko god moze nek se lijeci vani
Smradovi pokusali rezirati holivudski spektakl i osramotili se. Istraga, odgovornost? Postoji li u ovoj "drzavi" ikakav SISTEM, protokol, ista?!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
tolike se pare izdvajaju za zdravstveno a mi nemamo ni hebene gaze.. koliko znam 190 KM se izdvaja na minimalnu platu svakog prijavljenog radnika.. gdje idu svi ti novci a bolnice nam izgledaju kao da smo u sovjetskom savezu
Nemaš ti gaze. Pogledaš li nekad u ordinacijama šta ima sve? Pogledaš li u račun kad dobiješ na KCUSu za pregled? Pogledaj koliko ti je zdravstveno ! Ne trabunjaj
Vidi se da se drogiraš
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prvo, aparat je ocito bio zauzet u klinikama koje su kontaktirali. Drugo, svako ko ima imalo mogucnosti radije bi se lijecio negdje drugo nego na KCUS.
Aparat ima i u Opcoj u dijelu koji je privatna ordinacija
No Problem srebrena malina je tu za nabavke med. opreme.
Toliko važnijih stvari, a vi se bavite time što je prebačena u Zagreb. Bože da preživi, a vi nađite bolju temu.
Tuga brate moj.
Lako je tuđim k..cem gloginje mlatiti
pa normalno da pare ljece, da nije imala ljecila bi se u bih.
Samo da dijete i mama budu uredu, ostale pizdarije zajebite
reklamiranje Gavrankapetanovića i helikoptera rs...
Najvaznija stvar da se spasi trudnica i beba a gdje ce se lijeciti je nevazno.2018.g. sam dolazio u Bosnu kad mi se mama lijecila na KCUS-u i razocarao se vidjenim i kako je mjesecima otezano sa njenim lijecenjem da bih na kraju dosla u tesko stane i na istoj klinici preminula.
Hvala Hrvatska što nas još jednom spašavaš od nas samih.
Nema pregleda, nema lijecenja…..Trenutno samo Covid pacijenti ali i oni umiru. Zelim da se bar jedno oglasi sa komentarom da je primljen na OBAVEZNE preglede radi drzanja pod kontrolom opasnih bolesti ili da je osim Covid oboljelih, neko u bolnici primljen na lijecenje…izvrseni svi potrebni pregledi i da se uspijesno lijeci ili izlijecio. NIKO….NIKO iz naroda, osim privilegovanih koji su u bolnickim apartmanima.
Bitno je da se izlijeci, ne berite politicke poene gdje god stignete. Trebala je Seb-Sek uzet to nje ide lako kao sa Nadin.
Zato jer javnost nije obavjestena o tome cija je to supruga, sestra itd.. Zato! Nisu smjeli odluciti oni ni o cemu da ne bi bili na tapeti kada krene po zlu. U ovom slucaju svako dobro zelim i daj Boze da svima nama pomoc stigne na vrijeme
Bolje i Zagreb nego KCUS