Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam vidjao i sdp oglase na facebooku. probajte i njih uhvatiti i polijepiti ovdje.
A sto ih vi promovisete svaki dan nikom nista. I u ovome clanku to radite, bas te providni. Koliku li su sumu na vas racun uplatili?
prije za dodika , ili bilo koga cak i za dzavola ali nikad za sbb a ni sdp zbog koalicije sa sbb. fuj
http://www.sutra.ba/novost/53293/Celin-pogodak-iz-groba
Vidim neki levat dole spominje \"dosta nam je SDA\" PA LEVATINO sta uradi SDP u protekle 2.5 godine --NIŠTA, a po fb se stalno reklamira i onaj šošon Radoncic PS. Sto niko ne smije da pishe za lovu koja je nestala iz Bosnjackog Instituta? Maznuo je Zlogumdžija
SDA do pobjede, dosta nam je SDP-a.. Podrzimo nase zelene!!!!
Nije istina da je Stranka Demokratske Akcije pocelaa mjesec ranije predizbornu kampanju. Svaka stranka imaa svoju grupu na fb vec godinama i mislim da to nije protiv zakona!
.. sponzori ovog portala se isto tako drze zakona?
nazalost oni krse zakon koji su sami napravili evo vec 20 godina pa tako da nije cudo sto ga i sada krse,misle da ce narod nasjedati kao i do sada,e pa mislim da se varaju.nisu vise kompatibilni da vode predizborne govore i kampanje pa makar im dali i pravo na to citavu godinu a ne mjesec dana, svaki izbori iste lazi i dijetetu kada obecate nesto dva puta ono shvati da ga lazete a da ne govorimo o odraslima pogotovu kada nam neko laze 20 godina.
Glasaj za SBBBiH Fahrudin Radoncic dok dodje na vlast,pa ce SDA-ovci svi da bjeze jer znaju da ih ceka pravda i zakon. Dosta je bilo vise pljacke postenog naroda!
ti tvoji su puno napredniji pa to sve isto rade na kvadrat, raspitaj se \"u ćaršiji\" koliko sad košta radno mjesto u javnim preduzećima i ustanovama i usporedi sa \"tarifama\" od ranije :)
Sve stranke u BiH su u stanju konstantne predizborne kampanje, to je jedino sto ih interesuje i na cemu aktivno rade jer im profit direktno zavisi od rezultata izbora. Sto se SDA tice, cuj ti ove papanke \"mora postojati dokaz da je politička stranka platila za navedeni oglas\" kaže Pirić, haha, ma neee, nisu platili oglas nego ih Google reklamira jer ih voli.
Ma Tihić je kriv
Instalirajte A.D,Block plus, ghostery i noscript i riješeni problemi
Ovo nije ništa. prije prošlih izbora su lijepili plakate po vrtićima. Trezoraška bagra.
SBB JOS PRIJE 15 DANA NAPUNILA POSTANSKE SANDUČIĆE NA A.POLJU
@ADMIN, ne brisi komentare majmune! Elem, glupi ste!! Hocete da ja VAS reklamiram preko google adsense?? Bas ste fušeri!! kHrvati ćkepi!