Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2022. godina je zadnja za entitete. To treba narodu otvoreno reći, ali vlast ne smije.
Entiteti su produkt ludaka
@gooUser1603927312 Jeste to nabavili DJI da ovaj put traktorijadu snimate iz zraka? 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
To je jedini i prirodan nacin da funkcionisemo. Vidjelo se u ovoj epidemiji koliko smo "dobro" prosli sto imamo 501 ministarstvo zdravlja i 500 kriznih stabova. Nista ni s cim.
Oni će "musti" bih dok mogu kada više ne mogu svi na svoju stranu.
Entitet RS ce propasti radi Dodikovog kurcenja zato sto vise namaju para ni za zvake ( entitet a ne Dodik)sav novac budeta RS prebacivo na firme svoga sina. Zivio ti nama Mile covjece koji ces biti zapamcen da si unistio RS.
Polako ali sigurno dodik centralizuje BIH. Hvala milorade kuco!:D
Jedan da tri Ajmo sada svi Ukidam ju ja Ukini ju ti Ukinimo mi Ukinite vi Ali uglavnom, krmetnjak se raspusta....
Ukinimo ju!
Aaaaa pocelo je.....
samo glupe nošnje mogu pristati da financiraju propast srpskih banaka. već su se opekli za desetine milina maraka i opet glupkosi održavaju postojanje truljenja tvorevine. bravo!!!
a šta sa ovima što se enormno obogatiše.hoće li zadržati to bogatstvo.sve otet i prodat i vraćati dug.
Selo gori a Mile se češka 😂😂😂
kako ono pjevase oni ,, Moze Srpska i bez tebe Federacijo, Federacijo,... 😂😂😂
Ma briga me gdje zivio, samo da drzava funkcioniše, da idemo naprijed
@BLcanin eeeee pajdo moj zato moras u Njemacku otic
hahaha iskida se od smijeha.pa vi niste normalni.😁😁😁
Ništa to ne znači. Pristaće da uzmu pare pa se kasnije praviti ludi. Pristali su na NATO pa kasnije promjenili priču i donijeli Rezoluciju da neće u NATO. Pristali su na Ustavni sud BiH pa njegove odluke ne poštuju. Šta to njih obavezuje da ne pogaze to na šta pristanu? NIŠTA.
Ruske kuravele...hehe...!!!
Dok je Srbije Srpskoj republici ne smije da fali ništa. Srbija poklanja pare a, ne da nebi pozajmila RS-u koliko god joj treba.