Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i do sada si to pravo imao samo "na papiru" nikada ni jedna žalba nije bila djelotvorna zbog prava rukovodioca organa da bira koga on hoće pa makar to bio i najlošije ocijenjen kandidat. Tako da se suštinski ništa nije ni promijenilo. Agencija za državnu službu kao i ovaj Odbor su sami sebi svrha.
Ne dali j e napusten vec je on jos od rata napustan da bi sad kuliminiralo totalnim napustanjem profesionalizma i decenijskim uvlacenjem polupismenih i nizepismenih podobnika po razno raznim osnovama i relacijama.Stoga smo sad tu gdje i jesmo
Zbog ovakvih stvari bi u Francuskoj pala Vlada, u jednoj bivsoj istocnoj komun. drzavi Rumuniji bi se diglo 300 hiljada ljudi u Bukurestu a ovdje u BiH ? Stranke pokopavaju ovu drzavu a gradjani mirno gledaju. Uzas.
"Ma dobro je, samo nek' ne puca." Reče BIH građanin i zapliva u septičkoj jami.
Nit sistema nit profesionalnosti nit države!!!
svaki oblik sistema je napustio BejHa vozdra
@3eger ima sistema al samo još u kladionicama.