Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nit se prosječnog srbina iz RS-a tiće što se radi u federaciji niti se prosječnog hrvata ili bošnjaka tiče kad će se slaviti bilo što u drugom entitetu, a ovo su prepucavanja političara koji nisu shvatili da su ih ljudi birali da bi osigurali mir i ekonomski razvoj, a ne da bi državu dovodili na ivicu rata, huškajući narod protiv naroda i izgrađujući animozitete, kao glavnu polugu svog daljeg opstanka u politici i osiguranja svojih života u blagostanju.
tako je to kad SDA Senadu Palavrić od čistačice iz Termoelektrane Tuzla dovede za ustavnog sudiju, kakve rezultate očekuješ? kakvu državu očekuješ?
Kriza za budućnost ;)
Nista se nece promjenuti.Primjer cu vam dati za Njemacku. 2012-godine je Ustavni sud ustanovio da je Vlada nelegalna i da su svi izbori od prije neutemeljiti. Sta se je desilo?nista. Sve je ostalo po starom.
Naravno da ima potpunu vlast, nad budzetom drzave ponajvise....
pade zakon o radu u vodu.jupi
hahahahah
Ako nema vlasti ukinuti prestati isplacivati sva primanja,kako gamad dobivaju plate ako nista ne rade!!!
Eh, ako Sud presudi da vlast u federaciji nije ustavna a time ni doneseni zakoni od izbora od 2014 naovamo bit ce zanimljivo vidjeti hoce li vlast u Fderaciji nesto uciniti po tom pitanju. Ako ne ucini nista - onda zasto bi RS postovala odluke Ustavnog Suda ako necemo mi iz FBiH? A ako popunimo dom naroda i brzo usvojimo ponovo sve zakone od 2014. naovamo onda i RS mora provesti odluku o prazniku 09. januara. Jer ako to ne ucine, odakle im pravo da se obracaju Ustavnom Sudu. Znaci - Sud je Sud.
Joj majko moja cirkusa.
Hoće Srbi da pokvare i bolji BH entitet.
Šta rade ovi Srbo - ćetnici , sve će uništit .
A kad je prestala?
opravdana apelacija...i iskreno se nadam ponovnom padu zakona o radu (između ostalog!) :D
Fbih ima moj ku3ac u ustima. Je3em te sda
Kmeeeeee kmeeeeee kmeeeeeeeeeeeeee Dženocajd kmeeeeee
Nema srba.