Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije on bolestan...takvi su, na zalost, vecina srba. zadojeni mrznjom a to sto zive u bijedi nije bitno.
Svaka ti je zlatna!!!! Odavno isam pročitala nešto što me je tako iskreno i duboku dirnulo kao žrtvu proteklog rata. Na žalost, Srbi uvijek sebe vide kao žrtve, nikada kao krivce i ta iskrivljena istina u njihovim očima nikada se neće ispraviti. Bila bolest ili ne, činjenica je da svi drugi trpe zbog toga
koliko znaš o Gadafiju haman k\'o da si bio njegov pratilac, čitaj informacije iz raznih izvora i donesi zaključak, a ne samo one koji ti odgovaraju
Džićkara je jeba.č, a ne zločinac
Mi Servi svakom na Balkanu govorimo da je porijeklom Serv iz prostog razloga tog što mi sami više ne znamo ni ko smo ni šta smo, Katolici kao Sveti Sava, Rašani kao Nemanjići, turski vazali kao u bitci kod Nikopolisa, Rumuni tj. Vlasi, Sorabi itd.
Nisi ti ni Srbin ni Jugosloven, ti si sine budala.
Duvaj ga, genocidni rusko-turski isprdku.
\'\'Muammar Gaddafi je heroj, kreteni jedni maloumni. Ne znam koji imbecil i kreten, može Gaddafija svrstati u red, sa četnikom i fašistom kao što je Radovan Karadžić.\'\' Za tvoju informaciju, smiješni prekjučer rođeni balavče a) Gadafi je \'92 tražio od Arapske lige da bombarduje Sarajevo i položaje ArmijeBiH a do kraja rata je tvoju voljenu Smrdiju snadbjevao naftom i dijelovima za tenkove b) Radovan Karadžić nije nikakav fašista nego tipična jugoslovenska komunjara tj, još preciznije, tipični jugoslovenski nacista, baš kao i Milošević Slobodan. Nauči razliku između osnovnih pojmova glupane balavi.
Kupi si mozak bekane, j.e.b.o. ti Gadafi familiju jugonacističku
Po meni Radovan Karadzić je pogresio i zbog toga treba mu suditi: NIJE IZVEO STVAR DO KRAJA 1992 godine, nego se stalo na pola puta. Obazirao se na tzv. medunarodnu zajednicu umjesto da je zavrsio posao ... pa ako treba onda u Hag ili bilo gdje... A ovako, mucimo se sa vama... a smetate i nama i Hrvatima (ne obazirite sa izjave Josipovica i Tadica). Pitajte obican narod (posebno Dalmatince) sta misle o muslimanima. Ironija cijelog ovog desavanja je da je bas Beograd najtolerantniji prema vama (bas tamo ima najvise ovih bjelosvjetskih nazovi humanista koji rade u raznim lopovskim NGO za tzv. ljudska prava i ostale gluposti). I zato mi se gade. Za sada imamo RS, bice jos sanse da se izvede stvar do kraja.... I bicemo spremni. Srdacan pozdrav/Marko P.S. Ovaj ljigavi clanak necu ni da komentarisem. Samo da kazem da Gadafija i Asada ostavite na miru.
Nije samo karadzic bolestan nego cijela mitomanska nacija nebeskog naroda Smrda je bolesna i nema joj spasa
konačno da neko kaže kako jeste!
Goldfarb? Pa ima dosta tih koji bi trebali ko Gadafi završit,ne samo u ex-yu....
Razlika postoji, Gadafi i Sadam su muslimani za razliku od koljača sa Durmitora.
ma on je KRSCANIN pa mu se moze, zasto ne? Pa krscani su jevreje ocistili iz evrope i nisu im dali zemlju nego i daju oruzije i nahuskavaju ih (kao njihove zrtve) za otimaju tudju zemlju... krscanstvo smrdi...
svrsavanje
Vidim da ima I Danas bolesni ljudi koji zive u iluziji misleci I voljeli bih da je moj pradjeda bio srbin nikad Nije se Rodio niti je umro kao srbin jer da jeste ja bih bio zlocast I krvolik kao sto je Vecina vas , vasi vas roditelji popovi uce Mrziti druge ako nisu kao vi zlocoasti od rodjenja pa do groba pitanje u kako kakvog vjerujete boga kad podrzavate zlocin nad djecom starima civilima podrzavate nekog koje unistio pravoslavnu vjeru nek vam bog sudi.