Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocidasiii koliko vas ima??
Osmica radi, dok se turisti razasipaju sa 4,2 miliona KM u Dubaiju. Bravo za istragu. Ba i Avdu Avdica
Da nema zeleno svjetlo nebi se on ovako ponašao kako se ponaša
Samo po dzepu i ekonomiji.
Normalno ili su pojedini mislili da slina profiterska može sama nešto da odluči pa da se pusti u te opasne vode. Ta slina profiterska nema muda u oči da gleda a kamo li sta drugo.
EU je izdala BiH 🇧🇦🇧🇦
Pojedine licemjerne članice EU (Mađarska,Slovenija,Hrvatska)su nebitne u EU,a i njihov uticaj.BiH u žiži interesovanja Amerike,Engleske,Njemačke i drugih.Ne rašćistili se kako treba,ide nam proljeće.
Sto ne pisete o odbijenoj tuzbi Sebije…?
Čovića i Dodika pod hitno u zatvor i kriza u BiH je rješena. Dokaza za zatvor ima i previše. Država mora pokazati snagu i silu.
Nebitni likovi. Njemacka ce ih poredati i dati domacu zadacu, samo dok Ukrajinu zavrse...
Valjda bar sada neki iz vlasti vide šta je potpisano u Dejtonu. Ukinita R BiH, a stvorena RS. Još ostalo 24,6 % . BiH . Najgori mirovni sporazum na svijetu.
Pa Jeste svi ludi. Pa ocito Orban Verhely Szyarto unistavaju. Bih. Ne pricati vise sa njima. Orban je Miteran samo ceka da se zafunta pa da dodje Nikakva komunikacija sa Madjarima niposto. To je put u sukobe
nista to nije cudno i za to se zna a veci je problem ono sto s e ne zna javno i sta su sve dogovorili i planirali ...a dodik i covic posebno koji je igrac u sjeni i on vuce sve konce jer su oni partneri u secesiji i zlu .... nadam se da ce nadlezne sluzbe objaviti sve sta su nudili blesnjacima i kako su neki pristajali jer su naivni .. cak ti nije sda a zujan se boji ali nije zelio biti lider pregovora ..sto je mudro svakako ali mu ne vjerujem ko ni ovim sdpsbnsnip i drugi djirlokur.palci ...
ali opet nekoliko starijih politicara bivsih i intelektualaca je odradilo odbar posao ..sad treba ici u ofanzivu po EU i svijetu ..diplomatsku akciju ALI njavise s etreba lobirati za investicije u DRZAVI koliko to zvucalo glupo sada ipak je to kljuc uspjeha .. to iritira agresore ...a jaca ekonomiju i daje sigurnost ...zapitajte se kako vucic kupuje oruzje ...pa razvija ekonomiju i kupuje ...
Zvaničnicima EU koji štite i koji podržavaju podrivanje ustavnog poretka BiH i podržavaju negiranje genocida, treba se ljubazno zahvaliti i zamoliti ih da više ne dolaze u BiH, jer nisu dobrodošli.
Floriol više ni u kosilicu neću natočit!
Sarajevo je odobrilo otvaranje predstavništvo ruske ambasade u Banjaluci, saopštio je ministar inostranih poslova Rusije Sergej Lavrov nakon sastanka sa šeficom diplomatije BiH Biserom Turković u Sočiju.
Naravno da je dogovoreno.Pa ne mislite da će Evropa i svijet trpiti muslimanski teror zauvijek.Uskoro ide i posebni status za Hrvate u Federaciji.Bakiru zahvalite za raspad Bosne
Dodik ovaki ili onaki, izgleda da ga Europa stoji.