Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto ga OHR i Šmit ako ne prihvata odluke Visokog predstavnika zašto ne potegnu bonske ovlasti i smijene ga?.zašto se pravi ova drama kad će Mile imati imunitet i plus članove SNSD ako ga uhapse da će stvoriti tenzije do cirkusa, čudno ovo, nekako režirano sve
Ne mogu da vjerujem da ima naivaca koji vjeruju da će Dodik ili Covic biti optuženici i odgovarati za svoja nedjela i kršenje zakona... U ovoj državi to pravo imaju samo Bošnjaci.
Dodo Srpski Nelson Mandela - al u k.
Ovo je cista farsa i zamazivanje ociju. Gubljenje vremena je pratiti ovo uopce. Kao prvo, covjek se nece pojaviti u sudnici. Kao drugo: u tom slucaju bi trebalo slijediti hapsenje, a znamo sta bi to izazvalo. Covjek jednostavno prijeti najgorim, a insstitucije, politicari, svi na probosanskoj strani ne uzvracaju.
Organi gonjenja rade tako da se zna odgovor.
Samo dozivotni tvorza za Laktasenka
Naravno, a i postoji opasnost bjega…
Dnevna doza Dodika 😄🙃
Nit će ga pritvoriti nit osuditi,a o nekoj smjeni da i ne govorimo!
hahah e jasta ce pa nece lezat i ako bude osudjen
Bit će kao sa iconom, Tresla se gora rodio se miš!
"Veterani VRS-a napali Dodika: Nećemo živote žrtvovati zbog tebe, neka te brane tvoji dezerteri"
Stranci guraju Dodika da se odcjepi, a ovi vjerovatno planiraju da postave eufor na entitetsku granicu, iako ni pod jednim članu eufor ne može biti na entitetskoj granici. Sa tim računaju ponovo bošnjacima da vežu ruke i da prihvate trenutno stanje. Ali preračunali su se. Nit će bošnjake više zaustaviti, nit će ovi graditi državu na kostima naših ljudi.
Limeta, ne jedi vnaGo SDA botu!
Kratko i jasno Zatvor dok nije Puhno..
stali su ukraj izatvorom onom Ezsobaru sto je bio tezak 30 ondasnjih milijarda a da nece ovome
Pa naravno da ga procesuiraju institucije BiH ( Tužilaŝtvo BiH,Sud BiH).