Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli poslati ovakvoga seljobera i lopova da te predstavlja u svijetu....
Koji seljober lopovski
SDA kadar, što gluplji to bolji. Sve patriote i vjernici koji su se napunili haram love za sedam života.
Jel sad jasno sto se SDA tako grcevito za vlast bori???DF-ovci...ne brinite,dolaze i po vas
Ambasador sa radom online. Rad "od kuce" tj rad "od zatvora"..notfreelencer
Bolje da su Zmaja od Sipova poslali
Radice na daljinu iz KPZ Zenica. Online. Neka mu se kupi kakav dobar laptop i da jos za odvojeni boravak plata.
Svakog načelnika mogu uhapsiti za nešto. Čista politika. Ž. Komšić prijw 3 dana veli: Marfi je odlučio satrti SDA! Ako bi se po istim kriterijumima hapsilo odmah ode pola NIP-a, a ni Nikšić se nimalo dobro ne bi proveo još od Grabovice, svog brata, sina...
Samo njusku pogledajte...ne treba dalje nist
Nije kriv! Samo je maknut!
Trebali bi ga ostaviti. Ne znam samo sta onaj Bećirović čeka i drže tipove poput ovoga i Skake.Oni su davno trebali biti povučeni. Ovaj i pod optužbom.
Hvala Bogu
SDA mafija. Jel i ovo jedan od uspjeha o kojim govori Bakir?
Ah što se nizaju oni sa Hayat TV sa iftarskih programa. Skoro pa cijena emisija uz čast pravim vjernicima gostima bilo ih je, cijela emisija može biti Crna Hronika kad se selektuju kadrovi SDA. A bilo ih je. Memić Ibrahim Sebija Fadil bio je I Asim o Fikretu ZMBT ne treba ni pisati. A Ana se izvukla kroz iglene uši. Očekujemo da nam SKY otkrije po još koju zvijezdicu sa Hajata
Kad reče onom Džalturu da vrati Čengiću pare što je uzo za pločice. Obećo mi vratit kad babo kravu proda
ĆUDO NEVIĐENO!
Sunce ti poljubim frajer nema tri čiste rečenice satsavljene u životu, i ono ambasador.. Zadržite ga ako ništa da ne ide nazad tamo..
Hocel ko brajloviceve hapsit
On uopće nije kopetentna osoba da obavlja tu vrstu posla, a da ne govorim o jezicima to mu je misaona imenica.