Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da će moći,svakako samo šupliraju svi na svim pozicijama,a to je najlakše...
Sto ne uhapse i Dodu?! Ako za njega nemaju dokaze onda lazu da imaju i za ovog lopova :P
Obzirom da sam nezaposlena i stalno na klixu predlažem SDP centrali da me zaposli da komentarišem za njih. Dnevno 5KM, vikendima i praznicima 7KM. Utorkom džaba. Minimalno 2 komentara na svaku vijest. Ako SBB ponudi više može prihvatam i to ali 10% skuplje. Šta treba da napišem protiv SDA da me angažujete?
eto sam se nasekirala kako ce nam FBiH koja je do juce perfektno funkcionirala, sad funkcionirati bez tako bitne figure kao sto je bio predsjednik (da napomenem jedan od 5 predsjednika ublehasa koliko ih ukupno imamo u drzavi) predlazem da se postavi v.d. predsjednika na tu vaznu funkciju. v.d-ovi su mi inace najbolji. tiho dodju, jos tise odu, a obicno ostave jos vecu havariju za sobom nego su zatekli...
Prosto je neshvatljivo kako nas poklopi uvijek veći BELAJ,kad god se vrši neka promijena ovih dužnosnika!
Placenici iz Tornja i crveni kmeri su vidim opet aktivni ..aferim bando
Porucujem Budimiru da se malo strpi i ne brine, ubrzo ce mu se pridruziti i kolege iz SDA ciji je vjerni piun bio, pa ce imati s kim da promuhabeti :D
kao da je ta pozicija toliko bitna za BiH,bez ovih kriminalaca i sa njima isto ne funkcionise ova drzava! Kad ce Dodik da se hapsi,Covic i ostali kriminalci ?
Kakav drzavni udar, kakvi manjkavi dokazi, problem je samo sto dokaza ima previse i sto su svima preociti, pa ce provjera istih trajati duze vrijeme. Nadam se da Budimir brzo prilagodjava, novoj okolini i ambijentu u kojem je trenutno, jer ce kako stvari stoje, tu ostati duze vrijeme.
hahah pa naravno da ce mijenjati... konacno neko normalan da uradi ensto...
pa kako će ga mijenjati, kada su mi i zamjnenici možda čak i veći krimosi nego on
ma neee, Budmir je nezamjenjiv, nemojte tako, toliko je sposoban da ga niko ne može zamijeniti
pa valjda je logicno da ce ga mijenjati ako su podpresjednici, a buda je otisao na zasluzeni jednomjesecni odmor, nadam se da ce uskoro i njegovi koalicioni partneri iz SDA i lijanovic da mu se pridruze jer bez njihove pomoci i naredbe on nista ne bi mogao sam uraditi
Ne kaže se Sandro podpredsjednici već potpredsjednici. Nepismeni smradu. Hebala te SDA i onaj ko te nagovori da pišeš. Budimira je instalirao Zlatko Lagumdžija i SDP a ne SDA.
APSOLUTNO SVI BI TREBALI POZDRAVITI HAPŠENJE OSOBE KOJA JE OSLOBAĐALA KRIMINALCE, POKAZUJUĆI DA U BIH JE JEDINO ISPLATIVO BITI ILI KRIMINALAC ILI POLITIČAR .ONI KOJI NE SPADAJU U JEDNU OD DVIJE KATEGORIJE SU U POLOŽAJU OBESPRAVLJENOG ROBLJA KOJE SLUŽI ZA POTREBE NAMIRENJA OVE DVIJE KATEGORIJE.. DANIMA SE LUPA, DALI JE POLITIČKI OBRAČUN ILI NE. ODREĐENE STRANKE I NJIHOVI MEDIJI TROŠE SATE I SATE POKUŠAVAJUĆI UMANJITI DJELO BUDIMIRA KOJI JE OSLOBODIO 150 KRIMINALACA . RASPRAVLJA SE O NE BITNIM STVARIMA, DALI OVO TREBA DA RADI SUD BIH ILI SUD FBIH ITD. ITD. ALI TE STRANKE I TI MEDIJI NI UJEDNOM MOMENTU NE RASPRAVLJAJU, DALI SE SILEĐIJA, UBICA, DILER NARKOTICIMA I SL. TREBAJU POMILOVATI. DA OSOBE KOJE SU GODINAMA BJEŽALE OD ZAKONA TREBAJU POMILOVATI ITD..INDIKATIVNA JE JEDNA ČINJENICA, DA OVAJ PUT U ODBRANU BUDIMIRA NISU STALE HRVATSKE STRANKE I DA S TE STRANE NEMAMO KUKNJAVU O UGROŽENOSTI HR.NARODA. OVAJ PUT IZA BUDIMIRA JE STALA , BOŠNJAČKA STRANKA SDA POKUŠAVAJUĆI MINIMAZIRATI DJELA.
Pro buda ..!
Probuda što galamiš. Jel ti se to zaglavio CAPS LOCK ili je nešto ozbiljnije u pitanju?
pa mogu i oni potpisivat pomilovanja raznim zločincima, ko da je to neko mudro slovo.Mozda če samo imati svoj cjenovnik .
Možda bude i akcija: Veseli četvrtak - 50% niže cijene Uz ček od penzije - 20% niža cijena Plati za četvoricu, petog pomiluju GRATIS Redovne mušterije imaju posebne pogodnosti I mnoga druga iznenađenja... :)