Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ENTITETSKO DRZAVLJANSTO NE POSTOJI! Idioti jedni :@
DOKLE VISE
REALISTA@ Ime: Nabijem te! Prezime: Na k....!
oca mi znam ovog specimena prava gradska raja
TREBA TRAŽITI PBA-3 OBRAZAC (on je besplatan) i po Zakonu o prebivalištu i boravištu državljana BiH (32/01) MORAJU VAM IZDATI TAJ DOKUMENT Oni krše prava građana i izdaju isključivo PBA-4 koji naplaćuju 9+1 KM.
U MUPU Srednjobosanskog kantona su donijeli odluku po kojoj više službenici nesmiju izdavati tzv. PDB-3 CIPS obrasce (koji su besplatni), nego upućuju građane i idaju im ISKLJUČIVO PBA-4 koji se naplaćuju 9,00 KM + 1,00 KM troškova platnog prometa. Ova odluka je protivzakonita jer u zakonu o ličnim dokumentima piše da građaninu na njego zahtjev moraju biti ODMAH izdati dokumenti koje traži. DAKLE GRAĐANI TRAŽITE ISKLJUČIVO PBA-3 OBRAZAC O MJESU PREBIVALIŠTA I NE SMIJU VAM NIŠTA NAPLATITI.
Nece klinac biti guzve, kad svima lk istice ili 2013 ili 2014, pa sjetite se da smo ih prije 10 godina svi morali izvaditi i zamijeniti stare, sta lupetaju, bice opet redovi, hebbem ti redove i sve.
J.e.b.e.m- tu drzavu gdje c.e.t.n.i.c.i- demonstriraju pravila ,SDA p.o.k.a.k.i.m vam se u usta.
Licna karta po zelji :D a hoce li se moci birati boja? Ja bih zelenu, nekako mi draga... Ovo je smjesno, jer znam da licne karte nekih EU zemalja izgledaju ko nase iz 1998, dakle papri i slicica, bez ikakvih kodova i sl.
LICNA KARTA CE KOSTATI 20 KM , PROVJERENO,,NORMALNO JE DA POTVRDE O MJESTU PREBIVALISTA BUDU BESPLATNE KAO I DO SADA
A što njih pitat? Valjda bi trebalo pitati Slučajnog Prolaznika, Dayton je potpisan isključivo zahvaljujući njemu.
top
kome ba uspjesno, sta uspjesno :D
Ti svoje uči ćirilici, bezlična SFRJ spodobo, ja ću svoje učiti Bosančici
proba haman final 123
Sta cemo kad nas levati habaju kako hoce. Naumpadne im da im treba love i prodaju nam ciglu. Stara fora, ali sta cemo takav vakat doso... 1cigla= 20KM, moras kupit.
Entitetska drzavljanstva postoje, potpisali u Dejtonu. Eno zivog Harisa Silajdzica i Ejupa Ganica, a i Bakir je upoznat sta mu je babo radio, pa ih pitajte oni trgovali...