Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čekaj Cvitko , ! Zar nije Šmitonja ugradio dopune u krivični zakon , a koje se tiču kupovine papaka..? Zar je to više moguće raditi , a da se krivično ne odgovara i pojedinac i stranka..? Po tebi , zašto stranci neće da nametnu elegtronsko glasanje...? Aaa...?
Bijednice jedan sta se ti javljas pregovaras s NIPom koji ima jednog zastupnika debilcino skupljate ruke kao prosjaci i treba vam 100 stranaka da nabereteruku za vecinu a pricas o nekom napretku
Svi ste vi kar'ne koje treba protjerat sa ovih prostora, svu političku scenu.
Sta ces ti sazivati sa 3 zastupnika, marioneto stranaca. Rijetko glup i antipatican politicar. Dok je 90 vodio Martin Raguz i licili su na neku stranku.
Nema dogovora ako HDZ ne dobije vlast! Hoce nase komsije da budu privi u svemu! Bilo je toga dosta, ubijanja, silovanja, logoro a to najbolje Dragan Covic zna koji je davao naloge za kako kaze radna mjesta u logorima! Kako pita treba mu 10 radnika pa prave ogradu oko preduzeca! Pitanje, dali su se vratili?
i Sad si ti Cvitane kreno sve pošteno, jel?