Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ces brate stoka ostaje stoka ! Nema tu pomoci .
sliku o narodu najlakse je stvoriti kroz njihov odnos prema svojim velikanima...samo pogledajte kakav odnos prema Andricu, Mesi Selimovicu i Emiru Kusturici, njeguju Bosnjaci, sve ce vam biti jasno...
Ako može Ivo Andrić imati spomenik u Viešgradu onda veliki bosanski gazija i naš osloboditelj Caco može imati spomenik u Sarajevu
Ivo Andrić i Mehmed-paša Sokolović su bili i ostali veliki Srbi. http://goo.gl/Hq9T9 Da je vjecna slava srpskim junacima!
Ovo je bila Srbija u WWII - http://www.axishistory.com/index.php?id=90 A Andrić njihov specijalni izaslanik Hitleru.
Ivo Andrić, osim što je bio isfrustrirani mržnjom zadojeni plićak i nihilist, te član terorističke srpske organizacije Crna Ruka, bio je i ambasador kolaboracione srpske vlade kod Adolfa Hitlera, zašto se to učenicima prešućuje?
GDJE SI MURATE DA IH SVIJU POBACAŠ U DRINU