Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka vidi narod da se svadjate kao fol, a kad su pare u pitanju volite se kao oka dva.
300 milijardi stiže, izdržite još malo!
@TrebinjeNikadJace Dakako da stize. Od mmf-a.
Oho ho , sta je to gospodine da nije nestalo para, ili te spopala prostata?
DOBRICA ČOSIĆ:Laganje je najbolja vrlina srpskog naroda..Mi lažemo da bi varali samisebe,da tješimo druge,mi lažemo za oprost ,mi lažemo da bi seborili protiv straha,lažemo da bi skrivali svoj jad..Laganje je oblik našeg patriotizma i potvrda naše inteligencije..Mi lažemona maštovit i kreativan način...(roman ”deobe”1961. ninova nagrada...
Gey skupstina pc
Da je pametna mogla bi od Bakira dobiti sta zeli za dogovor o mmf-u.Zuti Pas se vise boji mmf-a nego dragog Boga
Đubrad komunistička nas jenekad zadućila svega jednu desetinu od onoga što se može ! Umjesto toga otvarala nam fabrike i zapošljavale. A sad fino uzemš KREDIT pa PO EVROSPKOM I BOŽIJEM PUTU ! Recimo i to da ova vlast moće još toliko uzeti kredita prije neg uđe u EU !!! A onda .... u EU ! JAh i KAO NE TREBA VRAĆAT KREDITE i od čega, EU očekuje da gradite ono što će vam omogužiti da vraćate krede a ne VIKNDICE i zapošljavate hodže i švalerke !
Uhljebi svih zemlja ujedinite se !
Jeli to ono sto nazivate kobilja glava ?
moj prijedlog da se proda telekom ,nek RS finansijski bankrotira
znaju srbi sta im je interes, mmf i autoput sa-bg, a ostalo iće blokirati
Ako znas engleski onda mozes ispunjavati razne ankete, istrazivanja (surveys)! Mozes zaraditi $50 i vise mjesecno, zavisi koliko se angazujes i koliko vremena ulozis. Bolje to nego ovdje piskarati kojekakve gluposti. Otidji na: https://www.dailyrewards.com/?r=ref280619&s=7 Prijavi se i pocni zaradjivati.
Ohooooo evo lizanja i mazenja i paze ja, evo bratskih vlaha i balija, da se obale, cim su parice u pitanju a ti sirotinjo gledaj i placi.
Kad zafali para sve se moze :D tad vam i SDA i Fadil odgovaraju i Federacija i BiH
Uvjek ova ubleha fadil ide u BL nikad nije sjednica u SA..
Nestalo para pa hoce da se dogovore. Oko toga ne sumnjam da ce se dogovoriti.
Kako isto đukele kad treba neśta dođu pred noge.