Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imal ba gdje kakvih autoriteta da prekinu ova preseravanja, kada vec nasa svijest nije dovoljno razvijena??
O čemu ti El Muzafere?
@Dodiki7bakira Nemoj zaboraviti da se spoje "srbske zemlje" i na ekonomsku ZAJEDNICKU SISU ;) btw, isto zelim i da Ujkani razmisle o ujedinjenju svojih zamisljenih teritorija.
sad bi SIPA trebala da dodje na skup 9januara i rastera okupljenu neustavnu rulju koja nije najavila okupljanje na jsvnom mestu.
Ahahahahahahaha hahahahahahahhah pa dobro sine, gdje ti živiš?! 😂
Postoji li ogavnija ličnost od ove?
Pohapsite i njih… zna se da samo snsd ima pravo na zloupotrebljavanje u RS
Ne znam kako je ovo smijesno raji, jutros rano u Bijeljini kolona nekakvih blindiranih i oklopnih vozila pravi nekakvu vježbu, lahko je iz Sarajeva komentarisati, ovo raje sto ima u istočnoj Bosni zna da nešto nije uredu i da se nešto dešava , mi se nemamo kome žaliti!
ma samo organizovati zajednicku sjednicu vlade BiH sa vladom sandzaka, kosova i albanije
Vidi Željke, obraz joj ko đon od cipele.
Dan genocida u BiH. To treba citava drzava obiljezavati.
Srbi proklinju dan kad je dosao internet i kad su mediji se podigli na visi nivo,oni jos zive u onom dobu sarajevo im krivo,britanci ih spijuniraju,bihac mozemo zauzeti,muhadzedini,svaka laz im bude u roku 2-3 dana demantovana,jebe ih ova gravitacija jos se nisu snasli.Bravo za internet bravo za medije
@DRZAVLJANISRPSKE16 Ja ne kazem da nema zatucanih mozgova i kod nas,al vi postajete neovisni vec 27 god.Prave vam neke pasose rs-a.
@DRZAVLJANISRPSKE16 S kojim pasosom ide dodik u UN
Ponasanje klosarsko ide joj uz izgled. Hormonalna terapija je ubi.
Dnevna doza Djikanskog šizofrenog haluciniranja.
@DRZAVLJANISRPSKE16 I ?
Ne zovu te dzaba Biserka.
Srbi nikako da se opamete Šansu za śansomgube, teritorije gube. Ubio vas led vidite li da odošte u provaliju sa tom vašom pohlepom.
Auuuuu a sta fali da se prenese teziste i na Srbiju ?? Jel to sad DODIKSON trazi podrsku od Srbije?? Pa ima i Srbija mali milion svojih dragicevica, puno ce im bit :) NEMOJTE DA PROTESTI POCNU U SRBIJI PA SE PRELIJU DO BIHACA :d "SVI MARS NA PLES" 2019....
Ovu bi samo derpe silovao!:))))))
Zeljka kupi karton jekoderma dobro ce te se opeci sa tim sjednicama sa genocidnim vlastima koji trenutno vladaju srbijom vi srbiju interesujete samo da izazivaju zapad tj potkusurivanje