Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao ni za bosnjake i hrvate, shodno postupcima prema njima samo sutite
zeljko cvijanovic je peder...
Sto je pustio kosu Zeljko Cvijanovic a jaran Brnabic ceska se po mudima
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ne znam samo zasto federalna policija dozvoljava da se migranti prebacuju iz rs u federaciju. Svi prelaze iz srbije u rs pa onda ih prebacuju u bihac tuzlu sarajevo itd. Treba jednostavno zabraniti da se prebacuju iz rs u fbih i gotovo. Pa neka ih smjeste oni ili neka ih vrate u srbiju
Sto ih onda postate iz Srbije, kozo Miletova?
Doce oni na tenkovima,nosuljo jadna
Sto ih onda pustate da vam udju iz Srbije??? Pa ne skacu padobranima u BiH! Njima teret skidate zbog lizanja pakasha a onda ih drugima uvaljujete ko vruc krompir.
Sudeci po redovima ispred konzulata u RS nema mjesta ni za Srbe tamo. Bjezanija masovna.
Nema mjesta!!!! Rece ova KVAZI preplacena predsjednica, zasto , zato sto su MUSLIMANI!!!!! Sram vas BILO!!!!!!FUJ!!!!
I tako cemo u skoro vrijeme zahvaljuci Srbiji biti 20 miliona muslimana kad dosad nisu mogli sa 2 miliona izac nakraj .Dobra srpska politika sato tako do samounistenja .Amin
biće, a znate ih slati, blokirati policijom tačke prelaza i vraćati...
U Republici Srpskoj nije bilo mjesta ni za Bošnjake i Hrvate zbog čega su 90tih počinili GENOCID, masovna etnička istrebljenja tih naroda. Kako sada očekivali da rašire ruke nekome drugom kada mrze svoje komšije. Srbi sami sebe ne vole.
Kratko i jasno. Dobro si mu odgovorila
ovoj simentalki fali odgoj.
Pa ih puštate preko granice sa Srbijom da dalje idu FBiH. Šupci bili, šupci ostali. Naravno da BiH ne može dalje s takvim tumorom kao što je RS, koji kad bi se odstranio ne bi dugo mogao opstati, jer ga Srbija ne bi pripojila sebi, ali bi zadržala "specijalne odnose" da može da muze ono što je korisno.
Ma migranti dolaze iz pravca Zvornika svaki dan vidjam kolone ljudi koji idu prema Tuzli, tako da ako nece da ih smjeste barem neka ih ne puataju.
Nema ni genocitet rs mjesta u Bosni i Herzegovini
Bravo Željka, samo čvrsto i odlučno. Nek ih primaju oni koji su izazvali krizu na Bliskom Istoku i uzrokovali ovu neprirodnu migraciju i exodus stanovništva. Da je prirodna nepogoda onda treba primiti bilo koga i pomoći.
Oni će tek da predstavljaju opasnost za republiku srpsku ukoliko ostanu na području federacije u većem broju izgleda da ova spotova toga nije svjesna.