Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi sve cinite da otezate rad vijeca ministara, pa se onda zalite da vijece ministara otezava rad "vase lokalne zajednice", nijeli to malo izvlakusa za vas nerad i nesposobnost, opravdanje glasacima sto su sve vise siromasniji..??
@veni Svugdje je moćna vlast na državnom i opštinskom nivou. Ovaj srednji nivo opstaje na račun države i opštine. Dakle, umjesto da su nam plate i penzije veće za nekoliko stotina, da su budžeti za kulturu, sport, zdravstvo i školstvo deset puta veći... mi hranimo parazitske entitete i kantone, odnosno političare i njihove porodice. Tragično.
zavisi jarane ko na ovo i na koji nacin gleda... za nekoga je ona u pravu, a za nekoga ne... zena bez morala... cim se upustila u politiku... uglavnom... gladnog trbuha se moze napraviti i supa od kamenja...
zajedno sa građanima rješavamo probleme vic dana
đikanski hermafrodit. malo ga guzi dodik, pa malo on dodika
Viđu ga 🤣🤣☢️☢️😱😱
Željko, provaljen si, ali šta te briga šta ko priča- boli te ćuuna!
Kakvo izvrtanje činjenica. Svugdje je moćna vlast na državnom i opštinskom nivou. Ovaj srednji nivo opstaje na račun države i opštine. Dakle, umjesto da su nam plate i penzije veće za nekoliko stotina, da su budžeti za kulturu, sport, zdravstvo i školstvo deset puta veći... mi hranimo parazitske entitete i kantone, odnosno političare i njihove porodice. Tragično.
Kad je vidim meni se digne cuna da li sam ja normalan........? 😍🙋💋🌹🌼🌻🍹🍹🍾🍸
Ko je isisao pare iz privrede RS, uništio zdravi dio privrede i dug utrostručio?
Gadna!!!!
Haj bona idi prodaji krompir i paprike, bolje i za tebe a i za nas
ViĐAJ rugobe. 🤔
Zeljko i Milokrad produzuju zivot(nu) agoniju ljudima u tzv pc :)))))
a zeljka i mile im zagorcavaju zivot
Doke je muskaraca kao doticni...tesko dok se narod ne digne....iskorsitio Cvijanovic i dijeli paketice. Sta drugo....bravo.
Ti mi otezavas zivot sa tom glavom seljackom!!! Ti!!!! Nestani! Cuvaj ovce za to si rodjena!!!!
kad su vam trebali akcize ubrzati i lovu obezbjediti onda ste znali jedni za druge.
Mislis obratno.