Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ovaj lik sere, vidi mu frizure isto zensko
nije ni dodiku nimalo lahko, sa jedne strane strasilo zeljka a sa druge akrap snjeza , zato je covjek stalno onako frustriran i ne zna gdje bije. jos kad na stranackim sastancima ugleda dusmanku, ma dobro je cojko ikako u pameti. nije ni cudo sto je u sud donio potvrdu da je budalaaa i da je neuracunljiv. ma nije ni cudo. pravda za dodika!
Pa da se bavi ne bi doslo do parlamenta
Borbe su se vodile da se ima drzava u drzavi gdje bi vladali zlocinci, a zlocinci su naucili da prave zlocine.
Oro ja njivu
Vece kurve,smeca,mahaluse,tracare,lsprdare i govneta nisam vidio. Pljuc majku ti hebem gadnu
Eto vam SNSD ebo vam on mate.r.e !!!
Dodikova,,pusacica,,ocito prebacuje,,lopticu u Tuzilastvo genocidnog i zlocinackog RSa,,koje ima samo da zastiti,,Dodikivu zlocinacku organizaciju,,.😎
Hebo majku ovaj travestit Željko.
ona samo u bih može biti premijerka ingerencije nikakve bila prevodilac za milu dodika koji je završuo za mesara a onda kupio pravni fakultet vrh.u pravu si da je tužilaštvo nepolitično vidjeli bi šta bi bilo da se tvom djetetu nešto desi fuj
ovaj lik zeljko kad se razmase mudima bjezi dok te noge nose...
Ne da cvijanovicka na policajce koji su 90tih isto ovo radili Bosnjacima u banja luci. Sta bi sve isplivalo na povrsinu..
ja se zalažrm za topove, samohotkr, puške...
evo linka glavnog istražitelja slobodan vasković srebrenica YT
Kad ovako TUKNE u licu ja kako tek onda medzu nogama
Onda neka se tobom bavi Bozo Vreco
ne znam samo da li ova raga ima muza, volio bih vidjeti tog heroja i tog dasu kad smije leci pored ovog cuda. tesko njemu kad se u pola noci probudi i vidi ovo strasilo, mora svaki dan otici da mu kakva baba salije stravu. gluho i daleko bilo. ljudino neka ti je sretno valja ovo gledati i trpiti dok si ziv.
a ne znam brate jesmo ološ al čak ni mi ovo ne zaslužujemo, jer more bit se i popravimo al ovo ne mere