Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DANE NAJPAMETNIJI COVJEK OD SVIH MINISTARA RS I SKIDOSE GA
Hvala Danetu Maleševiću na postignutim rezultatima i zabrani takozvanog "bošnjačkog jezika" u školama u Republici Srpskoj. Naredni ministar mora da nastavi ove pozitivne trendove i tekovine.
NERISE BA
@abebebikila U Republici Srpskoj se nije 52% stanovništva izjasnilo da priča bošnjačkim jezikom, a pogodi ko je nadležan za nastavne planove i programe? :-)
Je'l ono k'o jučer rekoše da ga neće snijeniti?
Može! Njihovim glasovima su došli na tron, a onda ih odbacuju kao potrošenu krpu. trebali su previdjeti situaciju i znati sa kim posla imaju.
Vazno je postaviti chetnike nacionalisteI soviniste na polozaje,a normalnu I skolovanu Raju rastjerat,tako je lakse manipulisati sa neskoolovanom stokom
potrošena krpa ide u otpad ;) klasika!
@1a2b3c Skolovsn covjek nikad ne moze biti krpa,nego njima trebaju chetnici I sovinisti na kljucnim mjestima
Kakav je on minisyar prosjete kad prica povraca ti se
ovo onaj kloc sto je dao 100 hiljada nasih maraka za nabavku "sluzbenog" auta.. sve najgore od srca vepru i tebi i onoj sto te smijenila spodobi!
Nedostajaće nam njegova priča kao iz buđenja nakon anestezije.
Ja mislim da je ovo zbog kravate, Dane sve ko fol protivu bošnjaka a vamo njihovu boju nosa oko vrata
Tekst razrešenja je morao biti na jeziku bošnjačkog naroda..
Sleti i ti, ebo li te "bošnjački" jezik u usta genocidna!!!!!
Neki portali pisu da ce Kusturica na njegovo mjesto
ovaj nazovi ministar izgleda kao da nije sav svoj, gluho bilo ...
E sad ces ti progovoriti bosanski!!