Komentari (368)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolesnica.
All together now! Brnabić, Dačić, Crnadak, Cvijanović! Mladomuslimanski šovinisti na aparatima! BOSNA NEVER, REPUBLIKA SRPSKA FOREVER!
Ima slicnosti sa ovom plavusom na drugij slici. Ko otac i kcerka da su :)
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
jad i cemer, sramote nam drzavu gdje god odu. Kace se po ogradama, slikaju sa ljudima u prolazu... tuga. imajte malo postovanja makar prema sebi, ako vas drugih nije sramota.
@saDrineSrbenda kavazovic je na sastacima sa vrhom americke administracije, dok vasa premijeka se sramoti po hodnicima slikajuci se sa bilo kim i cak sta vise sramoti i srbiju pa zbog nje otkazuju sastanke.
@saDrineSrbenda jadni ste vi srbi. Na sav glas govorite kako vas je nato bombardovao na celu sa amerikom a sad im se uvlacite u dupe
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Nebi ga ta iscupala obrve nema tih para" E pa eto hodaj ko Krajisnik!
Što bi rekla vidovita Džazira:'Osjećam da će neka stoka ući u kadar...'
To Zeljko cunom ih
Ovako je i Mile paprike iz Laktaša prodavao kao bugarske. Ma Ana zyebala, predstavila je kao ljepšu polovinu.
Jadnooooooo !!!!! Jadnooooo
Normalno je da će se sastati sa Kosovskim lobistom. Mile i hoće nezavisno Kosovo, da bi mogao da fura priču: Kad mogu oni, možemo i mi. Zaboli njega za " Srce Srbije. Al' malo morgen , Mile. Bila je i biće Bosna dovijeka.
Prije 100 godina Amerika je u znak divljenja, casti i postovanja prema SRPSKOJ RASI, podigla zastavu Srbije na svojoj Bijeloj Kuci u Vasingtonu Robert Lansing, US Sekretar Drzave je tada izjavio "Kada se istorija Prvog Svjetskog rata bude ispisivala, najslavnije poglavvlje ce nositi naslov SRBIJA Robert Lansing, US Secretary of State, “When the history of this war is written down, its most glorious chapter will bear the title SERBIA.”
Juce se cio dan na Bijeloj Kuci viorila zastava Srbije u pomen 100 godisnjice SLAVE SRBIJE
https://www.youtube.com/watch?v=6xx93CAJu9c
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cvijanovicka 'ganjala, hvatala, fotkala....' inace papci,..ajde pokusajte VI otici na identicno mjesto gdje se ona slikala i 'hvatala"..pa pokusajte da samo DO VRATA DODJETE Kladim se u 10000 evra da necete ni vrata preci,..a kamo li cak uspjeti nekog za rukav povuci,.da ne pricam uhvatiti se sa americkom administracijom da se slikate. Papci,..nije vam to SRANJEJEVO.
ps i da,..niko tamo ne dolazi nepozvan levati glupi
Juce se cijeli dan viorila Srpska zastava na vrhu Bijele Kuce u spomen kada se prvi put u istoriji Amerike zastava tudje zemlje prije 100 godina viorila na Bijeloj Kuci u Vasingronu Prije 100 godina amerika je u znak divljenja, casti i postovanja prema SRPSKOJ RASI, podigla zastavu Srbije na svojoj Bijeloj Kuci u Vasingtonu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel uzela autograme
Nikakva korist ni od pozvanih ni nepozvanih
a sef joj na crnoj listi,svasta
Lijepi naš Željko Cvijanović i Anko Brnabić.Mi smo prva transrodna nacija bre u svetu
Premijerki RS su dužnosnici Bijele kuće dali čvrste garancije da će se sankcije protiv Dodika veoma brzo ukiniti (zahvaljujući Putinu). Premijerka je veoma lako mogla završiti i u direktnom razgovoru sa predsjednikom, ali nije željela dizati tenzije u regiji i promovisati samo sebe i RS. Ovaj put je bila igrač iz sjene sa velikim igračima. Također, u neformalnim razgovorima joj je rečeno da svi trebaju igrati mudro i tu je nezavisnost. Nemam više karaktera za dalje shitovanje :)
@bukovski1 To od Lazanskog cuo jel ??
@bukovski1 To od Lazanskog cuo jel ??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kraljica selfija :D
Amerikanci van neće da kažu direktno u oci da je ta stvar sa Kosovom završena za njih i da treba da se stim pomire nego vas drže u neizvjesnosti čisto iz nekokog sažaljenja jer će vas trebati za neke druge stvari u narodnim godinama da odradite za američke interese !!
šta im bolan neče reči otvoreno, pa to je već zatvoreno evo ima 20 godina to i srbija sama zna, samo ne zna kako da to narodu prikaze i pokaže a da ne propadne onaj na vlasti ko to učini.