Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ovu spin majstoricu je svaki Srbin koji nije zatvoren u svom toru, i ima namjeru da ostvari kakav takav dijalog,ustvari americki placenik,a ona je bre prava Srpkinja.
Ovi, kad više nemaju šta reći i kad ostanu bez ijednog aduta, uvijek uzmu rječnik i iznjega počnu vaditi termine kao što su npr. podanički, izdajnički, tradicija, otadžbina, strani okupator, ugnjetavanje, prijetnja s vana, ponos, postojanost, ubace nekoliko imenica i zamjenica tipa mi, oni, nas, sve im to "smiksa" neki propali lingvista i eto politike kuknjave i hvatanja za slamku, a bogami i huškanja.
"Prosječna plaća u RS manja iz mjeseca u mjesec..." itd.
Podanicka politika je ono sto radi Dodik kada se uvlaci Putinu u guzicu bez vodjenja racuna o ostalim Srbima i Srbiji, kao sto je slucaj sa priznavanjem aneksije Krima. A ono sto radi SDS i PDP u drzavnim institucijama je vodjenje racuna o svim gradjanima BiH, ukljucujuci i one iz RS-a. Haj' ti malo selfijaj ispred ograde u Vasingtonu!
Politika koju vodi tvoj sef vodi samo u novi rat.
Evo rijesenja.: Hitno izaci na referendum i miran razilazak sa njima.
Jurassic park..... :))))
Hahhahahahha "podanicka politika" rece kuja ciji sef kampuje u Moskvi a ona pod kruskom iza Bijele Kuce.
:D :D :D
sudite mi koliko hocete ali... ja bih opalio ovu Cvijanovicku
Boli je qurac, najjaca je 😂
Gledaj kuje kako laze ISTA STE VI GOVNA KO I SDS SMRDULJO JEDNA
Napokon da vidimo kako izgleda trandjo iz RS.
Gospodine Cvijanović, dokle više te šuplje retorike? Ti i Baja, svaki pokušaj kompromisa i normalne komunikacije nazivate podaničkom politikom? Znači svi Srbi koji ne razmišljaju 100%,kao Ti i Baja su inferiorni Srbi. Koga misliš da možeš ubijediti u te gluposti?
Đe si Amerikanko nisam te prepoznao 😂😂
Bakir vas je oslabio totalno sve i u rs i u federaciji. Lik je jak ko zemlja, ruku na srce..