Komentari (358)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dajte još koji referendum. Nemaju hljeba da jedu, a troše pare na gluposti. Fakat rijetko glup narod
@sarajevoxx Ko ce mi imanje obraditi ako svi srbi izumru od gladi :(
bravo Srpska, bravo Mile i sad idemo dalje..na redu je broj 2 pa da se razilazimo
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Mislio sam da je svaka žena lijepa na svoj način... . dok nisam vidio ovog gore.
hahaha
Nema bolan samo kada prodzes kroz RS nemas ti sta vidjeti sve puka sirota umiru od gladi ali svoje srbovanje i gluposti neznaju izbaciti iz mozda ali vjerovatno su rodzeni sa tim :( Dodik ih guzi kad hoce dzaba tokmacima pricati on ode da im po 50km kao da im je boga dao odma dobar a ustvari im pokrade sve al dzaba
Od toliko ljepotica, bas ovu izabrase...
srpska droljooooooooooooooo!!!! cetnikuso....kurvo srpska
Da si pametna koliko si ponosna, nikada se nebi petljaja sa MIletom u ovakve ujdurme. No, kakav ti je ponos da gledaš glasačke kutije za 2000 listića, a u njima ni deset komada? I naravno da učestvuješ u krađi glasova kao što si to radila sa kupovinom papaka, Stevandića i ostalih!
ovu zenu bi sevap bilo obrijat...
to je taj frajer s plavom perikom. Samo se vi zajebajite, ovdje se glasno i jasno kaze "PRVI" referendum. DRUGI = RAT, toga su bar svi (pod)svjesni.
Cvijankvicko, operi zube zute se od g*vana.
Ti ponosna???? A u p.m.
Mature trany with president Rs in office. :D
Operacija uspjela, pacijent podlegao. haha
Evo javila se i cistokrvna Ciganka
Trandža!
Ne bi ovog Željka opalio ni Šaranov noj .
Đe si Željko , krme te ubolo ?
Mislila si reci da si: ponosan!