Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo zbori Zeljko, tko me kleo na ĆUNU mi sjeo
Ja papanke Mati draga
Nekako mi se cini da ,kada se poveže sve ovih dana sto se iznosi, da ubistvo malog Dragi ćevica ima veze sa onim što je Mektic izjavio o vezi MUPa rs sa kontrolom droge u rs.Decko je očito mnogo znao.
Indijanci😂😂
MUP genocidne je nastavak glavnog cetnickog syaba Paljanskog krvolokaJadovana sto se vise i nevidi od gov..a!!!
Tranvestit..kunem vam se
Je li ovo sa samita babaroga?
Cvijanka, kako ono prodje tvoja "diplomatska" poseta zidicu u Vashingtonu?! Jel ti jos stoji onaj shiljak sa zidica?!
Kako se zove dijete između Bošnjaka i vlahinje? Polučovjek...
samoubij se...
@SamireAmire Mora da si i ti polučovjek pa se pronalaziš prozvanim u mojim komenetarima... Jel ti mama vlahinja a tata ponosni Bošnjo? E da ti je mama ponosna Bošnjakinja i ti bi bio čovjek a ne polučovjek. Bezbeli da ti je babo imao niske standarde. Šta ćeš, neki Bošnjaci znaju malo i zalutati među vlahinje, što svakako smatram degutantnim. Ali one bošnjačke polovice se neću odreći, ipak si ti naše gore list, samo na tebe gledamo ko na brata sa posebnim potrebama.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čemu dajete medijski prostor, oni uživaju kad se piše o njima, promovišete ih besplatno ...
Hamo Hamo ....vidi joj glave
@Moonwalker007 čekaj zar ovo nije musko
Kako se zove dijete između Bošnjaka i vlahinje? Polučovjek...
@VELIKAbomba napolitanac
To je ona policija čiji specijalci pljačkaju transport sa novcem a inspektori dilaju narkotike.
Bošnjaci koji sa vlahinjama sklapaju brakove treba dobro da se zapitaju, da li žele da im potomstvo liči na bradavičaste svinje?
mene čudi što Želko Cvijan nije pomeno Baketa,kako ovi iz SZP rade po njegovoj direktivi i pojedinih stranih ambasada,inače Pelagicevo je okorjela četnička jazbina