Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E majko moja..kad ti transvestit moze proglasiti vanredno stanje..tesko nama.
SDP botovi i botovi iz Njihove stranke koje predvodi Srbin Kojovic morate shvatiti jednu stvar - Covjek koji ne postuje i ne voli svoje, ne moze ocekivati da oni drugi (Hrvati i Srbi) vole i postuju to tvoje. Ako pljujes po Islamu, Bosnjacima, Bosni i Hercegovini, Aliji Izetbegovicu, a Hrvati ne pljuju po Tudjmanu i Bobanu, ili Srbi po Milosevicu ili Karadzicu, kako da ocekujes ikakvo postovanje prema SDP-u od tih Hrvata i Srba?
@shaolin Pa eto proglasi ga sam jbt, ako mislis da te bilo ko ugrozava. I treba zavesti diktaturu, zato sto narodu niko nikada udovoljio nije. Zato su Tita svi voljeli. Jer ne mozes sa cobanima i ucesnicima korida drugacije. Realno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad Mile može i u NATO ući, bez da se pravda skupštini rs.
Vidi koliko se ugojila da je dobila deset kg.
A gdje su vam Rusi i Putin??
Na iznenađenje porodice, Ratko Mladić je jutros operisan. Obavestili su nas da je operacija završena i da se on probudio”, rekao je Tanjugu Mladićev sin Darko.
vanredno stanje znaći suspenziju postojecih zakona, praktično to znači da je baja uzeo apsolutnu vlast a odgovornost minimalna, skoro nikakva. vrlo bruzo bi ovdje mogla buknuti nova zajebancija. vučko miči sape od baje, inače?????
Hoce li cenicka banda nastaviti sa hapsenjem Bosnjaka na podrucju mrske kao sto je slucaj u Kotor Varosi.
Ljudi jel ovo neki vic? Nije još prvi april.. Uranili ste...
izgleda ko vin dizel samo sa kosom plavom hahahah
https://www.rt.com/russia/484364-russian-drug-treatment-covid19/ Izgleda.rusi riješili problem
Što je Dodik uništio i uništava Srpski narod u BiH, neće mu niko za sva vremena u tome moći parirati.
Orwell je mala maca prema ovoj diktaturi koju trenutno svi trpimo!
Šta ste zla nanjeli malo vam se vraca
Mile ispunio obecanje koje je u trnutcima zanosa..rekao na uvce mladahne mu baletanke.😉😵😉Mile nikad ne laze😂😂
Koliko sam čuo maloprije na RT ruši su napravili lijek koji 100% ubija koronavirus. Ako je to istina onda sva ova zbrka je nizasto. Daj Boze da.je tako. Lijek je na bazi lijeka protiv malarije.
@r2d2limeni Onda.onom liku koji je dozvolio uvoz lijekova iz rusije u agenciji za lijekove BiH treba napraviti spomenik
@r2d2limeni Taj lijek kruzi vec od pocetka epidemije..ali,nesto foliraju ko ce im ga znati!? Jedni kazu da,jedni da ali trba hrpa jos nekih lijekova..i plus neka farmaceutska kuca-poznata..donirala 180.000doza..vjeerovatno u SAD..Daj Boze da je to nesto novo i da pije vode.
Uzmi ga Cviki....
Sad konačno Dodo može zakonski raditi što god mu padne na pamet..a ima toga mnogo, a vi ste samo njegovi pijuni.