Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kako ne znaš reći: “Ali, prosto, penzija mora biti minimalno 600 KM - ispod toga se ne može preživjeti”???
aa joj tebe, bori se zena za sebe. Nek se penzioneri bore za sebe ? jel?
ma pisaj po sirotinji, pa toliko godina i toliko korupcije i kriminala, opljackali su sve, penzinje 180 KM, masovni odlazak ali oni prosli na izborima bolje nego ikad. vjerovatno i njima je to malo cudno kako i na koji nacin, i kada nakon svega toga shvatis da imas podrsku. sada mogu sa sigurnoscu pljackati do kraja
U Skandinaviji,Holandiji i još nekim normalnim državama premijeri i ostali političari koriste gradska prevozna sredstva i bicikle i "sigurni su"!
Ma jok nije mnogo. Taman je
Svim politicarima u bih samo golfove 2 kupivati i nista vise ne zasluzuju.
automobili sigurni za čije guzice? Koliko su sigurna vozila javnog gradskog prevoza ili vozila hitne pomoći?
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sami sebi utjerali strah i sad trose gradjanske pare na svoju sigurnost. E vlahurdijo genocidna.
5 novih supreb skoda 200000 i imaju nove i sigurne automobile. promjenis vozaca i manje ce se kvariti. ali ne daj gospodji audija 6 ili 8
Moraju biti sigurni? Oni stari dvije-tri godine su postali nesigurni? Pa kako vas više nije stid??? Visoki dužnosnici u Evropi se voze javnim prevozom majku li vam hebem nezasitu!
Što je najgore opet će mazohistička seljadija da glasa za njih na narednim izborima. Glupljeg narod od našeg na dunjaluku nema!
Gluho bilo da nam "vaka zemska politicarka" nastrada u tonobilu!
To Zeljko samo ih deri
Možda Vama gospođo Cvijanović "djeluje" mnogo, jer ste navikli na velike cifre. Meni to ne djeluje, nego je zaista ekstremno puno!
Za prosječnog građana BiH imati automobil star 10 godina je veliki uspjeh! Ne znam sa kojeg su planeta ovi političari.
Auto staro 10 god i kvarilo se cesto, pa pizda ti materina lazljiva koje je to auto zastava 101, lada u cemu ste se vozali.
Pa kupite i raji sigurne automobile, kad kažete da moramo imati sigurne automobile...idem ja da biram koji ću, pa ću vam javiti :-)
Uzmiiiiiiii sve :) A sirotinja nek crkne
Trozonski klima uredjaj, grijanje svih sjedista i ambijentalna unutrasnja svjetla su inace jako bitni s aspekta sigurnosti vozila... Ma i treba tako, treba ogulit ovdje sve do koze, kad nikome ne smeta, niko se ne buni... A realno, dok i ovaj sto prodaje ovo auto vladi ne shvati da zapravo to placaju iz njegovog dzepa, od poreza koje njegova firma placa i iz dzepa njegovih radnika i njegove djece, nego vidi samo svoju zaradu, nista se promijeniti nece. Ne razmislja ovdje niko u globalu.