Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrtvi ste na izborima, skupa sa braćom iz navističkog hdz-a i lažljive sda.
Nesto me ovo podsjeca na upad u platni sistem SFRJ pred rat... srpska posla...
Haha... pred bankrotom... jos samo da propadne ovaj aranzman sa MMF-om...
zeljko pederu...
daj te neko sliku gdje nije napucila usne ljepsa je
Vala ŽEljka znaš ga i ti baš povuć ! MOMAČKI ! Prvo oprezno mali od 60 miliona, a kad se nekakvo vrati onda VELIKOG od 600 miliona kojeg će Bog vratiti !
ljepoto nasa, prava bosanka ahihih
Sredstva su MMFa za Razvoj Srpske, a njima se razvija i stabilizuje srpski budžet a sa njime i svekoliko Srpstvo, a naročito srpska nejač i borci ? Šta još treba ?? i šta je preće od toga, osim da se gradi i osvještavaju novi hramovi pravoslavni Bogu u zahvalnost ! Sa neće možda MMFu !! ??
Samo derite sirotinju, po Zakonu sve!
Sad ce to transa mmf-a poravnat'