Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
_"Premijerka RS-a Željka Cvijanović potvrdila je da je dosta toga u međuvremenu usaglašeno." Tako to bude kada nestane novca. Da je MMF davno zavrnuo pipe, davno bi se vi svi usaglasili. PARA VRTI GDJE BURGIJA NEĆE! :)))
Kako nece pristat kad Krmak vec 45 dana kasni sa platama policiji RS-a koja mu vec puse i sprema pobunu.Ali bojim se da ce ga Zutalj sa Poljina spasiti saglasnoscu za kredit MMF-a!
@percepcija recepcije, pa naravno da hoće. Nema ni on para. Nema niko. Sve su sposkali. Samoi trše, a ništa ne privrijeđuju. Ovaj novac od MMF-a će kupiti socijalni mir NA KREDIT. Samo se agonija produžava. A ako ne dobiju, predviđa se ovo: http://www.avaz.ba/clanak/184511/sta-ce-ciniti-vlast-kad-nema-kredita-mmf-a-rezat-ce-sve-osim-licnih-primanja
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šta reče ono Mile prije 7 dana, neće agenda bit potpisana... HAHAHAHAAHA
Zvizdiću izdajico! Ti i tvija stranka stalno održavate SNSD na aparatima jer im idete u korist. Briga vas što će ponovo, uskoro, opet atakovati i na narod i na državu. Sram vas bilo, zarad svoje gujice, prodajete narod! FUJ!
Blago nama jadnima sa vama takvim-nikakvim, svi ste u 5 deka. Znači nikakvi, lopovi, samoživi, neznalice i petljanci. Al` vas je zapalo i kada kažu ima pravde ama nema nikakve pravde jedina pravda je otimi, kao što nam rade vođe.
Tamo gdje je vjecita magla i mrak, tamo gdje je grub zivot, tezak zrak tamo lopov bolje od postenog prodje to tamo to vam tamo je OVDJE..
Zeljka Cvijanovic je ustvari muskarac!!
Cvijanovicko papak, pogledaj ovo.! https://www.youtube.com/watch?v=LQwoXzpuUUg
Otisla u Beograd po diktat pokupila par fazona u velikom gradu pa sad po palanci prosipa :D Znas reforme agende platforme .... reforme licnih primanja, veca struja, manje plate i neredovne, porez ovaj porez onaj :DDD prico cika Ahmo prico
Ne bi je ni briferom dotako
Zraci ljepotom :)
Ajd idiote maloumni mrs okupaj se, usmrdi mi komentar.
O veliki reformatoru, nemoj nas samo reformisat ko aerodrom u Trebinju :D
https://www.youtube.com/watch?v=RpxK-dd5CnY