Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niksic ce sve s njom dogovoriti :)
republika srpska kao ni federacija i njeni kantoni ne mogu financirati državne službenike ako im mmf neda kredit, što govori na koju je granu spala b i h, isto je i sa hrvatskom i srbijom. ako hoćeš nekoga uništiti samo mu posudi pare za koje znaš da ti neće moći vratiti, ovaj postaje uskoro tvoj rob, tako zapad uz pomoć mmfa pretvara suverene zemlje u svoje kolonije
Pa narod jedva čeka da se još više zaduži (sarkazam) !
pokrali ste narod da je osto siromasan, sad nemate sta ni krast, pa dobro dodje kredit koji neces ti vracat????
Rado bi FBiH riejsila na celu sa Niksicem ali koce zeleni sve..
Treba hebat majku i tebi (vama, Kmerima) i zelenim, stoko!
Uplatom sredstava MMF-a otvorena su vrata federalnog budžeta ka 58 miliona konvertibilnih maraka koje je Evropska komisija predvidjela kao pomoć ovom bosanskohercegovačkom entitetu.
ah. hvala ti na ovoj informaciji. sad se lakše diše. sad možeš otići zlajogluu oprati auto, i pazi na siceve.
Pa nisu politicari glupi, pustili su Mudimira zato sto mora on staviti potpis na zakon o borcima, inace da je ostao u zatvoru izbili bi socijalni nemiri kada nebi isplatili penzije, plate itd.
A kad potpise bit ce podignuta optuznica pa nazad u cuzu !! Zivi bili pa vidjeli ;)