Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj ovog lika sto ga ne volim vidjet, pa pogledaj ga.. ko zena izgleda!!
Ona je zivi dokaz da kondom nije skup da je milion
Znači kad Hrvati glasaju za predsjednicu RS-a i izglasaju Dodikovog pajdu, onda je to OK. Kad Bošnjaci izglasaju sebi čovjeka po mjeri, onda je to skandal, katastrofa, nemogućnost suživota i sl. Dakle, uvijek dvostruki aršini.
Hrvati u "pc" podrzavaju vise Srbe nego nas Bosnjake.Djeca u skolama mogu birati Bosanski i Srpski.Hrvati biraju Srpski.
@theSoraby BOŠNJAČKI, nema "bosanski"
Mi hrvati podržajemo nasilu popravoslavljene i posrbljrne bosanske srbe
Srbi su seksualno i zoo devijantan narod - za članove predsjedništva imali su kandidate PENISSJEDNIKA do-dicka i vepra mladena svinjanića.........za predsjednika nakaradne izdrkotine Rs imali su Željka koji stalno pokušava da bude žena ali mu ne ide od ruke
ZELJKO CVIJANOVIC
Divi škenju
Željka kao predsjednica najbolji je primjer kako su entiteti obična šprdačina koji samo koče BIH, i koje pod hitno treba eliminisati.
DŽABA, NEĆE VIŠE NIKAD BITI ISTO BEZ DODIKA
To je dobro, sad će još malo produžiti život Srbima. 😁
neka zena........bolje ce u svakom slucaju odraditi diplomatiju od muskaraca
@ogledalce Baš si smiješna. 😄😄😄
@boking što ? drago mi je da sam te nasmijala.......ali ipak vjerujem da su zene umjerenije...stalozenije......i vide stvari kakve jesu.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)