Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko da razgovara s vama kad ne dolazite na posao, sprčim vam mame genocidaške?
njih Beg saburom satra, razvlači im živce ko Naser nekad rafale po Podrinju
Evo krenula su medjusobna prepucavanja i populizam
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Skoro sam čitao da je Željka bila konobarica u Prnjavoru
Odlicno, konobarica i svercer.. ide to, zato se i slazu 😅
Zamislite ko je to sve dero, fuj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E jesi mi ti Željko sposoban. Sve se ovo radi po SANU 2 memorandumu, ko nije procitao nek pročita, možda je sad na snazi i SANU 3 ko zna dali postoji i pod kojim nazivom.
Jedini pravi izlaz iz situacije je građanska država, ne unitarna, nego decentralizovana ali na ekonomskom principu, na regije. Za zaštitu nacionalnih interesa i prava obavezan Dom naroda bez mogućnosti preglasavanja ili blokada. Jednopredsjednički sistem sa Vladom i zastupničkim domom. Sve ostalo je budalaština.
Tako to rade Izetbegovići danas jedno sutra drugo dokaz izgubljenosti i vrijeme za odlazak
Sarajevo je leglo fašizma, samo što ga ta titina bagra naziva antifašizam. Smeće titoističko, zadojeno mržnjom prema SVAKOME
Nisi ti dobro
Ti mu nasla pricati..transvestitu!
Ništa nije rekla što nije istina
misliš da proda BIH
kako odvratnafaca ... eto svi se nesto preko portala i medija okomili na zucka a niko se ne zapita zasto ... pa dobro ga spinuju i njega svaki dan po portalima prati stotine lazni profila secesionista i domaci gfrkmeri i dr.budala koji ga spinuju i napadaju .. jeste lik opasan jer je popustljiv i treba biti oprezan da budala nesto ne potpise ali
nije on taj koji je neprijatelj i nije n secesionista on je samo manje sposoban da bude poglavica bosnjama... a ne vidi se od ponudjenih aktera niko sposoban ..pametni cute ali su se poceli dizati kada su vidjeli sta se radi protiv BIH. i uz to iz svih naroda se javljaju pametni ljudi i patriote ... treba paziti i biti oprezan da nam ne naprave ovi sumnjaci neke ekscese da izazovu tenzije, kao onaj svat na basc. ili gavrilo p., to im je taktika oprobana
POZIVAM SVE BOSANCE I HERCEGOVCE NA BOJKOT ROBE IZ SRBIJE I HRVATSKE !!! - Sačuvajte ponos i kaznite ih, jer zbog njih mi živimo ovako - Oni zarađuju na našoj zavadi i patnji, i njima je dobro -SANKCIJE POČINJU OD VAS - Ovo su oni isti koji su na svaki način podržavale i vršile agresiju na BiH, a sada bi da i dalje uređuju kako će ona izgledati po njihovoj volji. - BOJKOT !!!!
Naravno da je nesposoban isto kao i predsjednik tvoje stranke koji svake sedmice ide nekome u srbiju, rusiju.... na savjetovanje. I bas zato sto su svi nesposobni oni redovno idu u koaliciju.
Ona dolazi HRHB
Bošnjo=retard= Bakir=musliš=SDA=SDP=DF=¥
Nema razgovora sa negatorima genocida. A čime ti možeš privući pažnju Željkice?
S vama dvojicom, Zeljkom i Dodikom jedino Dr. Dolittle moze pricati.
Ne može čovjek ni razgovarati sa džukelama.