Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
elektroprenos bi se trebao pokrenuti, obzirom da ima sredstava na racunu koji je blokiran a firma samo propada dok se uposlenici placaju a skoro nista ne rade.
Ma nije ni čudo, kao što je sve u ovoj državi blokirano i opstruisano... da ne kažem i opljačkano i opustošeno, naravno od onih koji su na vlasti 17 godina ;)
mozes ih voliti ili ne (dodika i zlatka) ali to je drzavna firma i novci takodjer. a obzirom da je racun blokiran a drzava se zaduzuje znaci da te banke drzavi posudjuju drzavni novac upravo zato sto je racun elektroprenosa blokiran.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka cast Nikšiću kad na sve ovo stigne. Zna covjek svoje obaveze.
Niksic bar nesto radi
Niksic bar nesto radi
Trud se uvijek isplati. Tako da se i pomaci u ove dvije godine vide. Svemu tome je Niksic doprinio.
Ja sam uvijek za postenu komunikaciju i kooperaciju... Niksic ocigledno to ispoljava iako u mnogim slucajevima Cvijanovicka to nije zasluzila.
Niksic se kloniraaa ali ocigledno zeli sve svoje obaveze ispuniti i biti svima na usluzi.
Svaka cast premijeru Niksicu, samo on izgleda zna da izadje na neki pozitivan kraj sa Cvijanovickom.
Premijer niksic se pokazao kao osoba spremna da osnazi ovu drzavu i pomogne njene gradjane zato vjerujem da ce se nesto pozitivno rijestiti na ovom sastanku.
bas... dzaba ti sto hoces i znas da radis kad te degradiraju
Nade za rjesenje problema, prije svega u Federaciji, pa i BiH, najvise polazem u Niksica. Jedini je premijer dosad koji zasluzuje povjerenje gradjana.
kad nema Dodika sve se moze dogovoriti
Evo njih opet u zagrljaju. Maske su pale - za gaće nisam siguran.
Sastale se dvije osobe da rijese problem i odmah ne valja. Sva sreca pa ima ovakvih ljudi koji su spremni pronaci rjesenje.
Premijeru svaka cast,stize na sva moguca mjesta gdje treba biti,a i gdje ne bi trebao biti pokusa da rijesi problem.
"Ko nas bre zavadi lepotice ? .." "Ne *eri ...jes donio gibiru ...? "
konacno prica krece u pozitivnom smijeru, dosta su se rjesavali nagomilani problemi prethodne vlasti
Cim je tu Niksic, nema zime da ce se rijesiti najpovoljnije moguce, prije svega po radnike, a i sve ostale koji direktno ili indirektno povezani sa Elektroprenosom.
Premijer Niksic uvijek uz gradjane, pitam se samo kako stize sve, svako malo vijest da je nesto uradio!
Slažem se :) Baš konstatujem ovih dana da je jedini ustvari koji i radi išta. :)
Koliko vidim najviše je uz građanke! Briga njega za Hidrogradnju i ostale firme od kojih je oteta lova!