Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budi muško kao ja hahahahahahaha
Čuj Željka što je agresivan.
Primila se na šefa - Dodikovizirala se Il' primio se!
opaaaaa Bosiću, ja bih bio oprezan s njom... ali, njoj malo fali da pređe u opoziciju...mislim da joj je pun k... Dodika
ebo je majku onaj kome ova rucak napravi
Upravu si Željka ti si ipak veća muškarčina od njega.
Ako imaš cuku,ako imaš hertza .......kuuuuuupiiiiii miiiiiiiiiii Bundu od nertza :-)
Zeljka kao Razija Mujanovic.... Jednom igrala utakmicu u Tuzli...i placuci napusti teren i ode u svlacionicu,, Za njom dodje trener i pita je sto place i sto je napustila teren.Tad ona kaze da je cula kako neko iz publike uzvikuje vidi Raze ista musko...Na to ce joj trener..Ma boli te cuna sta uzvikuju sa tribina...ajd vrati se na teren.
tako je bosiću....budi muško ko premijerka što vam je :)
A gdje je bijeli sal ? Zar ovo nije kada on djeli kartice ?
Ženski Dodik u akciji!
prva zena u Predsjednistvu BiH 100% prolazi izbore vidjelo se to kad je dosla na mjesto premijera RS-a umjesto onog DZombica da ima šlifa za te stvari..NIsta nije pogrijesila ovo za Bosića kao i Lagumdzija samo u stranu,a drugi nek se blamiraju mi smo vođe
Kad je sina uvaliti u drzavnu instituciju, onda Bosna nije tamnica Srba... Reci to sljedeci put kada budes davala izjavu medijima.
trandjo bi nesto da kaze hahah
dobra ova bogami, milf/namcor
mala opasna aa ?? hodi ovamo da fangla prodje krozate