Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li to život Roma manje vrijedi? Je li u ratu cijena života niža pa su manje kazne? To što je ubica i silovatelj sada porodičan čovjek uzima se kao olakšavajuća okolnost, a to što je on razarao porodice se ne uzima kao otežavajuća okolnost?!!!!!
12god??? Sram da vas bude!!! Sa ovakvim presudama svima govorite da se isplati biti Genocidas!!!
Po presudama sudova u BiH i Hagu vidimo da se isplati biti genocidas. Jos kad ove posrbice pocinju svoje zrtve spominjati - pa i nacisti su imali zrtve pa ko ih spominje!? Dobili su ono sto su trazili i zasluzili.
Koliko su dobili ćelo i orić?
Dva života 12 godina? NE! Ja bi mu dao 1000 godina bez razmišljanja!
I onda se fol strahuje od muslimana...
Jedan je tip u Bukviku kod Brckog osamario zarobljenog cetnika 92-ge.I on je dobio 4 godine,bio sam svjedok toga. Ovaj cedo siluje I ubija I dobije 12 godina,I opet svi protiv Srba.
12 godina?March idite svi u pi.ku,mate.inu.
Osudit ga da doživotno može jest samo iz Manje!
to to trpaj prdekanu, lišavat se smećadi