Smirena atmosfera
7

Ćuzulan: SDS ima kandidate za sve funkcije na izborima, svaki od njih može pobijediti

SRNA
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Predsjednik Regionalnog odbora SDS-a iz Izborne jedinice devet Dragan Ćuzulan rekao je da se proces definisanja kandidata za predstojeće izbore provodi u potpuno smirenoj atmosferi i na osnovu argumenata.

"SDS ima više kandidata za pojedinačne funkcije na predstojećim izborima i svaki od njih može da pobijedi. Konačnu odluku naša stranka donijet će u demokratskoj proceduri i ne postoji nikakva nervoza u vezi sa tim", rekao je Ćuzulan novinarima u Trebinju nakon sjednice Regionalnog odbora SDS-a iz Izborne jedinice devet.

On je naglasio da je SDS-u potreban tim i program za promjenu trenutnog stanja u društvu.

"Ovo neće biti borba bilo kojeg pojedinca, nego je u pitanju ključna bitka protiv kriminalizacije ovog društva", smatra Ćuzulan, koji je potpredsjednik SDS-a.

On je naveo da je završen posao konsolidacije stranke i da su konstituisani svi regionalni štabovi.

Predsjednik Aktiva žena u Izbornoj jedinici devet Hristina Janjić je istakla da SDS ima kvalitetne kandidate i da je stranka konsolidovana i spremna da odgovori na potrebe građana.

Ona je napomenula da su u proteklom periodu formirana 254 mjesna izborna štaba, 14 opštinskih izbornih štabova i dodatno konsolidovani svi aktivi mladih i žena u svim odborima.

Janjić je naglasila da će se na narednim izborima stranka u Mostaru zalagati za bolji položaj Srba u Federaciji BiH, prije svega u kantonima sa hrvatskom većinom.

Član Regionalnog izbornog štaba Dušan Bodiroga je istakao da Hercegovina ima potencijale koje je neophodno zaštititi i razvijati.

"Nećemo da budemo alibi onima koji govore da se nema za koga glasati i da promjene nisu moguće", rekao je Bodiroga i dodao da će SDS izaći sa jasnim programom razvoja, te se zalagati za "promjenu sadašnjosti i gradnju bolje budućnosti".

SDS