Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bi imali kad samo uzimate, ne dajete nista nazad.. bas nista!
Nemamo mi nista ni inace, osim sto imamo drzavni aparat koji broji bar jedno 5x vise zaposlenih nego sto treba. Na jednog covjeka koji stvarno radi dodje jos minimum 5 koji hvataju zjale.
Ziva istina je da - po zavrsetku rata namjerno se podgrijavaju medjuetnicke tenzije iz samo jednog jedinog razloga a to je bogacenje politicke klike. Nakon bezbroj bespovratnih kredita i milion donacija u BiH je osvanulo 90 multimilionera!!! MZ je vrsila istragu gdje je nestala lova za povratak u rs ,zasto porusene kuce nisu izgradjene,zasto se nije gradio odrziv povratak (firme...) i obezbjedio povratak...i rezultat je -nema para ,niko nije potpisao preuzimanje $$$$$$$$$$
..naravno da se nakon toga trazio uvid u finansije sa potpisima...ali jos uvjek nema kontrole ulozenog novca u "projekte" i to je jedan odlican izvor finansija kojeg se nasa klika nece odrec ulazenjem u EU. Opravdanje je naravno nemoguc zajednicki zivot u drzavi na racun glasackih ovaca,cija se lova trpa na privatne ino racune. Za uzvrat te iste glasacke ovce prose za djecije zdravstvo,za djeciji doplatak...i na kraju pakuju kofere i idu trazit posao vani dok se za otvaranje domacih firmi...
lova pakuje na djecije racune ili ti privatne firme potomaka vladajuce klike. Drzte se vi narode torova i ne brinite za buducnost ,ona vam je zagarantovana van drzave ili da pomrete u istoj sa ovakvom pamecu.