Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto niste ugasili mogucnost komentarisanja kada se zna da ce biti pljuvanja po muslimanima?
kako Silajdzic ode drzava se poce raspadati,a izgleda da je pojedinima upravo to u cilju
tp bi bilo nesto kao Monti Pajton....ko razumije, shvatice....
Ja znam jedno u svemu ovo NAJVISE JE PROFITIRO EJUP GANIC!!! NAHAPO SE I USUTIO I SAD KUPUJE PRIZNANJA
SAMO BUDALA MOŽE REĆI DA JE HARIS CAR, SPASILAC DRŽAVE ITD. ŠTA JE ON URADIO ZA NAS? NIŠTA! SEM ŠTO JE POTPISAO DA POSTOJI \"RS\"! TO STE ZABORAVILI! SVA SREĆA DA MU JE NAROD DAO NAJMANJE GLASOVA! PA ŠTA JE BILO SA MITALOM U ZENICI I TO JE NJEGOV PRODUKT! E MOJ NAIVNI NARODE BOSANSKI, PROBUDI SE!
........Kako Silajdžić i ostali dodjoše država se poče raspadati
vidim da kada je IZ u pitanju sax nadje izjave i sa radija. Da vidimo u arhivu vijesti da li je sax nalazio iste vjesti o katolickoj i pravoslavnoj crkvi, i da li dozvoljava komentare na ovu temu!?
nisu ugasili konentare upravo da mrznja nacionalista ispliva na povrsinu pa da se vidi GDJE JE KO
Tu odgovornu funkciju prepustam Svenu Alkalaju...
@........... Da je Hare ost\'o već bi se raspala. Dovršavaju njegov pos\'o samo bez njega.
Kako Silajdžić ode država se poče raspadati, a izgleda da je pojedinima upravo to u cilju!
SAZETAK -\"U BiH se malo zna o desnom centru, te je zbog njene budućnosti važno postizanje unutrašnjeg dogovora, a čemu značajno mogu doprinijeti stranke ove političke grupacije, zaključak je međunarodne konferencija \"Perspektive desnog centra u BiH“, koju su organizirali Politička akademija SDA i Međunarodni republikanski institut iz Washingtona (IRI).\" Centriraju ko u nogometu a, neznaju da su u opsajdu. Toliko o njima i njihovom mozganju ,a islamu ne pesuduju parlamentarci jer se oni ne pitaju Bog je jedini ZAKONODAVAC. Da je po vama od islama nebi ostalo ni slovo sram vas bilo.
Lijepi Enver Hoxha!!!
Silajdzic rules!!!
Ko god da dodje umjesto ovog glupana bice dobro.
Jel\' vam to demokratija? Brišete imena kandidata koja vama ne odgovaraju.
PA zar vas nije stid lopovi sad imate i predjsnika nadzornog odbora kako bi bolje mogli krast od naroda u ime boga, cisto sumnjam da je bog rekao da zajednica mora imati nazdorni odbor, pa cete uskoro trazit i entitet i sve ostalo sto ide, zakonodavno vlast, A NAJ VAZNIJA STVAR JE RACUN I BLAGAJNIK , STIDITE SE VJERE KOJU PREDSTAVLJATE