Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo i tebi poziv, a i mIlicevicki a i Novalicu: rastjerajte uhljebe bespotrebne i dajte otkaz 90% javne administracije - a vi politicari sebi skresite plate za 50% - inace ce vas narod sam rastjerat!!! Mrs!
Da samo poručim Sabini i "raji"...da je mandatar vlade u FBiH Marinko Čavara. Mogu svi SDA-SBB ministri podnijeti ostavku i HDZ bi onda vladao beskonačno tako. Premijer je u FBiH malo jači ministar čijim padom ne pada cijela Vlada. Čitajte Ustav SDP-ovci i NS.
Sabina ako imas ikakve dokaze protiv njih aktiviraj se malo vise
Analizirao sam rezultate izbora u Kantonu Sarajevo gdje je došlo do značajne pobjede SDA kada je riječ o načelničkim pozicijama, ali i pobjede i u osvojenih vijećničkih mandata u OV. Statistički gledano u devet općina u KS SDA je osvojila 83 vijećnička mandata, NIP 65, SDP BiH 25, Naša stranka 20, Platforma za progres 12, NBL 11, DF-GS 9. I običnom posmatraču je potpuno jasno da je SDA POBJEDNIK LOKALNIH IZBORA i u Kantonu Sarajevo. SRETNO SDA NAČELNICI.
@budalakis Sta se ona ima aktivirati. Malo se digla zbog Pazarica i sama zaboravila da se to desilo, a tup ko tup ce za nju glasati zbog toga.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ćudićko nesrećo jedini ko blokira je krivousti a ti bi izgleda rado sa svojom izdajnićkom strankom pristala na izdaju bošnjaka ,e neće moći nestaće svake stranke kojoj je lićni interes ispred interesa bošnjaka.
Još jedna koja blebeće radi svoje reklamacije. Ako si tako pametna daj konkretne prijedloge za boljitak
Vidi šta je Komšić izjavio: "Mislim da će Tegeltija podnijeti ostavku, ali to je samo početak bolnog procesa kroz koji ćemo proći". On sebe vidi još uvijek u igri. A kako izgleda i to je prošlo.
A kako će Naša Stranka onda da napravi vladu. Bez SDA i HDZa neide. Kad u BiH ima više seljaka nego urbanog stanovništva.
@Gelecek sdooo i hdz nam i ne trebaju ima NAROD NAPRAVIT ĆE NAROD SVE I PO MJERI SVIH! AKO NE MOŽE MILOM MOŽE SILOM!
Nemojte novalića,čovjek nije ništa kriv.Šta bi jeo ako podnese ostavku.
BITCH!
You are the son of a bitch.
Ćudićka bi dobra bila u pornjavi! Sabina i pet crnaca-film bi se zvao CRNI PETAK
Strašno da Cudic nekome zamjera korupciju i zaposljavanje pa ona je dovela drugaricu Anelu Lemes koja je radila na studentskoj sluzbi i zaposlila je u Fondaciju Boris Divkovic kao direktoricu bez konkursa! O kakvim moralnim vrijednostima ona prica?!
Skontala Sda da nema zezancije. Botovi dobili povisicu. Na tebi o sisama bi pisali kako nisu izgubili izbore. Nista vam nije sveto.
Nema to mrve obraza draga moja Sabina
Prije par mjeseci, objavljeno je da je sestra zastupnice Naše stranke Neire Dizdarević dobila posao, na očigledno naštimanom konkursu u KJKP Rad. Štaviše, kroz političke pritiske taj posao je faktički otet od majke djeteta sa cerebralnom paralizom. Ćudićeva poznata po tome da se upliće u sve, nije rekla ni riječ o tome. Ako Ćudić želi da ima kredibilitet, neka najprije kaže o ovim postupcima njene stranke, pa neka razmisli da li ce nastaviti dalje da kritikuje druge.
Oni koji ne cijene žrtvu naših boraca i građana palih za slobodu BIH - ne zaslužuju da ih uopće spomene .
Ma ovu zemlju treba da vode VIZIONARI,pošteni ljudi bez oraha u džepovima... Briga me koja su stranka... A i briga me kako se Bogu mole ili ne mole. Briga me kako ljubav vode i slicna sranja.... Lopovi, mafija , prevaranti , sjecikese i ostali nek idu gdje im je mjesto....
"...zalosna nam majka,ko bi da nas vodi?...umjesto da misssevi traze reforme u VSTV i smjene u njegovom korumpiranom i kompromitiranom vrhu,njima je lakse lovit u mutnom...za vas je Sabbbina rezerviran prag od tricetiri posto...mutili ne mutili..."