Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yuga se raspala da bi se napravile oaze za kriminalce. Medjunarodna zakednica vrsi eksperimente na ovom podrucju. Nacionalizam je paravan za kriminal. Intzku je posvecena pjesma Maka Dozdara - Kameni spavač. Sabina, zalutala si među ove barbare. Ne valjamo mi, pa nam nevalja ni drzava
Najpametnija izjava joj je bila : "Platu premijera Novalića bismo trebali prikupljati „humanitarnim telefonima“"
glasovi građana za bilo kakvu opoziciju koja sasvim sigurno neće doći na vlast (jer je razjedinjena pa i da nije nema ni iskrenih ni poštenih ni ispravnih namjera u korist boljeg života većine građana) jeste samo glasanje za dodatne uhljebe koji će se natovariti na tanki budžet građana, to bi bilo glasanje građana protiv samih sebe.
opoziciju se mora potpuno slomiti, jer ona to isto radi sa građanima, pri čemu je nebitno da li su ili nisu svijesni toga.
naravno da politicari to radi sebe rade. pa to znas ti i drug ti kojović. zato se ti i izjasnjavas kao ostali da bi mogla da sjedis i u skupsti i KS i domu naroda
Boze dragi kakvo razumijevanje slijedis, svjestan covjek bi se postidjeo.Nije opozicija kriva za zakone koje provode vladajuce Vlasti.Bolja znanja o politici ja za mnoge od vas nepoznanica.Lupati po tastaturi nije dovoljno.
Reci nam
Meni je ovo genijalno! Zena koja prima 3.500 mjesecno da bi pisala FB statuse...Mozete li se sjetiti barem jednog ozbiljnog zakonskog prijedloga koji je gđa Ćudić iznijela u posljednjih godinu dana?
ne bi rekao da prstis rad Nase stranke. imaju uvjedljivo najvise prijedloga, amandmana,incijstiva po covjeku.
I pokusala se prosle izbore izjasniti da je iz reda Ostalih kako bi usla u taj Dom naroda, al je odbise jer je bila Bosnjakinja :D E Sabina ubleho...
Treca strofa pesmice za nasu Sabinicu. Dovela je tati strsljena za zeta, cudio se Sejo, sve mu sada smeta. Glasajte za nase vi ste narod pravi, Sabini fotelja, Bosnjaci joj dali. Ref 2x IZDRZI SABINA, NIJE TI LAHKO, NEKADA CVARCI, A SADA OVAKO
Volela je bambi, grobara i tigra, rat je u Beogradu za nju bio igra. U Sarajevo stigla, rata nije bilo, imena su druga, Sabini je krivo. Ref 2x IZDRZI SABINA NIJE TI LAHKO, NEKADA CVARCI, A SADA OVAKO. Kad odjednom Pedja i jaran mu Bojan, vratise joj osmjeh, rat je bio bolan. Tata joj je Sejo kosovac i smece prodao je Cacu, sad ga niko nece. Ref 2x IZDRZI SABINA, NIJE TI LAHKO, NEKADA CVARCI, A SADA OVAKO.
..ne baljezgaj piz.a ti materina.
Lepa naša Beograđanka Sabina!