Komentari (271)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je i sačinjena od plagijatora, kriminalaca i ratnih profitera.
Eto nek ti je Sabina Čudić intelektualac, jebala ti ona svježe zakopane
Neću se spuštati na tvoj nivo, niti želim da branim Našu stranku. Vi idete na smetljište historije u oktobru.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Pa ovi iz SDA ne znaju sami sklopiti dvije recenice a da ne ukradu. U prirodi im je kradja hahaha
Ne diraj nam Bakira! Selam iz Singidunuma!
@BobaBG J te on
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sabina nabijem te na kkitu, nije covjek naucnu tezu prijavio nego ekspoze, znas li sta je to i sve ove budale sto mi lupaju minuse.
Ovo je korak naprijed za SDA!!! Ne oslanjaju se više na vlastitu pamet nego traže izvore i napolju. SVAKA ČAST ZA SDA!!!
Mogu li vas ponuditi izlaganjem Zolja? https://www.youtube.com/watch?v=dG2YcJWQMHw
sevap ti je Sabina otic u solarij ja se nadam da necu primat 5000 platu covjek od tih para ni za maskare nema nisi moja da si moja ja bih te tukla dok ne dodjes pameti sve ti stranka dala zapamti sve ce ti uzeti a za ove 3 recenice plagijat samo cu reci jadno i čemerno zar je bitno sabina nisi ni do koljena ikome ko je original klixe sto si tražio to si dobio
@Sarayka Kad ne mozes retorikom i istinom onda Sarajlicije motikom
kada je SDA u pitanju ne sumnjam ni najmanje da je 90% njihovog kadra falsifikovalo biografije i diplome. Ali sto ti je politika. To im na nos natrlja zenska koja je svoju predizbornu kampanju vodila po planu opstinskog vijeca odnosno rad svojih kolega iz svih stranaka predstavljala kao svoj plan rada za Nacelnika.
Nadam se samo da izračune statike ne rade inžinjeri sa fakulteta iz Kiseljaka i Viteza. Ovo društveno, to barem danas može svako. Od doktora do inžinjera, svi se bave društvenim naukama, ne bi se niko prevario u svojoj oblasti nešto da napravi.
Tuga sta reci.
Zakucala ga Sabina, voljeli je ili ne, bravo.
to Sabke majstore!
unisti
fina, kulturna...unksti lika
E Ademe smotljo, prvo pa muško - plagijat? Šta li ćeš novoga donijeti za mjesec, da nepitam za preko mjesec dana?Može li nešto " čvršće" da imaš u rukama?
Halo glupaci "taj plagijat" odnosi se na uopštene rečenice o globalizaciji i timskom radu, sve ostalo je čovjek sam napravio, ali eto treba ga odmah vrijeđati jer je jednaSabina parazit iz parazitske (vječitaopozicija) stranke koji ne znaju ništa drugo već uzimati pare za svoje paušale i "pljuvati" po drugima. Nuđeno im je više putada "uđu u vlast" ali neće paraziti, znaju da bi onda morali nešto konkretno i da urade.
@prestani ma ne treba ga vrijedjati, treba ga odmah zatvoriti kao i ostatak kriminalne SDA organizacije !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šta je ba Zolj je falsifikovao samo ekspoze a stranačka šefica Sebija KUPILA ČITAV MAGISTRAT. Pitajte doktora Šimića od kojeg je kupila :)) Pitajte je i šta je kao doktor radila po Zagrebu za vrijeme rata.
kub - pa eto ovi mlađi iz SDA imaju od koga da uče!
@alejalipa92 Moja gospo , polažu na ovaj način zakletvu stranci da će ovako nastaviti i u ovome istrajati :((
Pa šta je ovo SDA samo dezertere postavlja, bruka
Nije lako normalnima dok debili cine vecinu
A ko nam kaze da je plagijat?.Sabina je sama od sebe plagijat i uopste mi nije jasno ko glasa za nju,koja populacija ljudi. Steta i sramota za stranku sto ona sjedi tu umjesto da su to mjesto dali nekom cestitom ,ozbiljnom clanu Nase stranke
hhhaahahahahaahahahahahahahaahahahahahaaha