Komentari (260)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muslimani u Sarajevu: moramo se izboriti da i dalje biramo drugima predstavnike!
Amerika je na strani Dodika, to je do sada i budali trebalo biti jasno.
Sad ste I vi poceli o ratnoj politici a gledali smo na Nasu Stranku kao prosperitetnu.Pocnite braniti radnike da ne rade za 600 marka platu.Pocnite djeliti podsticaje ljudima koji zele da uloze u BIH.Odbranite nas od vas samih bagro pokvarena dosta nam je nepotizma.
Bravo Sabina
sabina je beton
Karijerni diplomata. Glupi americki vid dogovaranja
RS i HRHB su zločinačke ,genocidne tvorevine.
Kmeee kmeee kmeee🤣🤣🤣 jao sto ste nam slatki bolesnjaci
Kako administracija. Političari vode vanjsku politiku svake države a ne ambasador ili neka administrativna služba. Administracija sve pripremi da političar može doći i pregovarati. A administracija nikad ne pregovara samo prenosi. Zato se svi čude zašto se neko bh političari toliko hvale sa izjavama pojedinih ambasadora. Valjda samo zbog računa za ručak.
Palmerova zena je srpkinja, doktor je i zove se Danica Palmer-Damianovic. Palmer je kompromitovan, ne moze biti nikako neutralan u ovoj situaciji. Treba traziti njegov opoziv.
Palmerova gospođa je Srpkinja
Napokon ste se i vi iz naše stranke sjetili da se javite i prokomentarišete dešavanja. Trebalo vam je dvije sedmice.
Vrijeme je da sve bosanske stranke zakopaju ratne sjekire i da se zbiju redovi da budemo ko jedan ... Ukoliko to sad ne uradimo, ne znam kad ćemo. Vidite i sami da su sve ustašhe sa Poskoka i svi četalji sa Kurira preselili ovdje. Vrijeme je da im pošaljemo poruku da smo svi ko jedan.Znaju svinje da im je naše nejedinstvo jedina šansa, zato poput hakera ovdje plaše strašljive i pokušaju nas posvađati.Ništa se ne plašite, ima Bosna svoje heroje, uvijek ih je i imala.
Palmer je lobista , srpskoljubac koga su iznajmili srbi odnosno Vučić i Dodik koji mu daju grdne dolare za tzv, lobiranje u SAD i imaju 19 lobističkih kuća https://ba.n1info.com/vijesti/dodikova-lobiranja-u-americi-dala-rezultate/
Ukolikp ssd nije vrijeme da se bosanske stanke a ne probosanske ujedine, ne znam kad je . Sa druge strane imamo velikočethničke i velikoustašhke teroriste. Oni i sami znaju da je njihova najveća prednost naša razjedinjenost..
Sve su Balijanderi krivi. Sve probleme u BiH su uzrokovali Balijanderi. Birate Hrvatima predstavnika a Hrvate zovete fasistima. Nisu vam dzaba dedo, babo, dajdza i amidza bili u crnoj legiji
Ovako se brani BIH.