Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj srpske toplice ???? auuuuuuu pa bas pretjeraste braco bosanki srbi.
cubrilovic je prezime nastalo od turske rijeci,tako da ovaj nije srbin
Čubrilović - MASKOTA "većine" papaka u entitetskom parlamentu. Ovakvi bezlični oportunisti mi najviše idu na nerve.
Fujj!!! Primitivci, govoriti o ravnopravnosti a Gornji Seher zvati Srpske Toplice i skolu Branislav Nusic u kojoj prije prije protjerivanja Bosnjaka nikad nijedan srbin nije pohadao zove se APARTHEJ, FASIZAM, SRPSKA RAVNOPRAVNOST. FUJJ !!!
sreca da u evropskom teheranu ,sve sjajno i onako bas evropski i multikulti (ulicna rasvjeta ima cak zelene stubove, primitevizam nevidjeni dno kace....)
ahaha kad narod mladji od interneta pocne govoriti o istoriji prije 600 godina , znaci umirem ahahhahha ovaj rolfo i preporod poturaka jadni ne znaju sta ce od bijesa , pa momci vratite se svojim korijenima pa cete imati istoriju....