Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne može nam niko ništaaaaaaaaaaa jači smo od sudbineeeeeeeeeeeeeee hahahahahahahahahahahahahahaha
Eeeh, pljuni pa onda liži. Fuuuj! Bacate izgladnjelom narodu prašinu u oči.
@PokretacPromjene2 Kako ne kontas da Milorad radi na tome.A moli boga da do toga ne dodje...
Biće ovo još jedna epska pobjeda koja će se otpjevat uz gusle na večerašnjem dnevniku Miloradovog RTRS-a, hahahaha
Zavrnula im usi odlazeca administracija svejedno je bilo samo prica da se dobiju glasovi sad ameri zabranili i to da ne smiju pominjati nekakav referendum
pisanje po srpskoj nejaci level pro.
alo ba sta se svi lozite . dok mi ovdje lupamo komentare I raspravljamo se I naravno vrijedjamo ova vlast ladi mu*a I sve givori jest ih lako zavadit c c c c c
@LITIUM Izgubismo 2 godine zivota oko nepostojeceg referenduma... Strasno...
CENTRALNA ŠKOLA ZA GENOCIDNOST: To je takozvana policijska škola u Zemunu (Beograd) u Tariguziji (Srbiji) koja već mnogo godina školuje najopasnije vrste pandur-četnika ( srbijanci koji su šatro policajci, a zapravo zaštitnici cijele plejade ratnih zločinaca iz ere Slobodana Miloševića ).
Ogromna većina (siromašnih) građana se više ne smije opterećivati dodatnim nametima. a ako je to međunarodna obaveza onda potpisnici te obaveze moraju odgovarati narodu, na način da smanje druge poreske obaveze koje snose građani, najmanje u periodu dok budu trajale akcize, dakle smanjiti PDV na hljeb, milijeko i ulje ili npr. globu koju građani plaćaju na telefonske usluge za minimalnu mjesečnu tarifu siromašnih, a najmanje u ukupnom iznosu povećanja izdataka za akcize, pa bujrum.
Pitanje: Zar netko misli da tada malodobne sestre Valerija i Evgenija nisu pretrpjele velike psihičke stresove zbog detonacije usljed napada raketnim bacačem na staru zgradu američke ambasade u Moskvi 1995-e godine ?
al najjače kad se Dodo ufura da je on glavni, ne može mu niko ništa, i onda ona krezuba srbadija još navija, tooo Dodo majstore nek si im rekao, a frajer bitan ko semafor u GTA, dođe Cormack i kaže šta će se raditi i kako hahaha
Vidi ga majke ti kako sjedi u toj fotelji, sto ti je rec krkan, papak, seljacina..
Sve ovo su rezultati nedavne posjete Beogradu "nebitnog operativca odlazece administracije". Vrlo nebitan i odlazeci ali zato zavrce usi kao bitan i aktuelni ;))
PODSJETNIK O TERORISTIČKOM NAPADU: Prisjetimo se da je takozvana policija republike srpske (pandur četnici) bila saučesnik (a možda i organizator) terorističkog napada automobilskom bombom na Milana Vukelića, kada je tom prilikom stradalo još lica u Banjoj Luci od iste bombe.
zar je moguće!?
Ima li koji klixan frisko oprane kite
Znam samo jedno da nije Federacije rs bi crkla od gladi od 10 najvecih PDV platisa 7 u Federaciji a djelimo pola pola hahha dzikani smrdljivi trebate nas ljubiti u pakas ...
:)))))) tacno vas da nema mi bi morali ratovati izmedju sebe !!!
Nekada davno ubijali su svoje da bi se odrzali na vlasti. Danas, srecom, samo ponistavaju referendume...
i time sva šuplja priča i galama zauvijek odlaze u istoriju